Zayn Malik geeft zijn kippen geen naam om deze zielige reden

Ontwerp zonder titel 10

Call Her Daddy

Gister hoorden we opeens (uit het niets!) dat Zayn Malik, een Britse artiest en natuurlijk ook bekend uit de voormalige boyband One Direction, een interview doet. Na zes jaar verbreekt hij de stilte en schuift hij aan bij podcast-host Alex Cooper in Call Her Daddy. Alex vraagt of hij huisdieren heeft en já, dat heeft ‘ie.

Waarom Zayn zijn kippen geen naam geeft

Zayn vertelt dat hij drie katten heeft, drie honden, drie schildpadden en zes kippen. Een echte beestenboel dus. Maar hij vertelt ook dat hij zijn kippen geen naam geeft, zoals hij zijn andere dieren wel bij een naam noemt. Natuurlijk hoeft dat ook niet, maar waarom niet?! En nee, hij slacht die beestjes niet.  Maar.. het gaat wel om iets anders en  daar heeft hij nog wel een grappig verhaal bij. En ook stiekem een beetje verdrietig.

@callherdaddy

😂😂 new episode with @Zayn out now on Spotify!!

♬ original sound – Call Her Daddy

“I got too attached last time,” vertelt hij. Eén van zijn vorige kippen werd ziek, dus die bracht hij naar de dierenarts voor een scan. Maar toen hij aankwam bij de dierenarts, moesten ze daar best wel lachen. Omdat niemand kippen naar de dierenarts brengt. Ze hebben toen wél de scan gedaan (en Zayn moest dus gewoon dokken), maar onderweg naar huis stierf de kip in zijn armen. Eigenlijk best wel een beetje zielig dus.

 

🎙🎙

Nieuwe podcast online + WINACTIE

Jaaa, dat lees je goed! Het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe aflevering van De GroepsApp. En nu hebben we een héle leuke winactie voor je! We mogen twee vouchers weggeven van het nieuwe rental platform Something Borrowed – daar kan je designer items huren voor een bepaalde periode. Duurzaam, zo hoef je zelf geen duizenden euro’s neer te leggen en kan je wel stijlvol op elk feestje verschijnen. Denk aan een tas van Jacquemus, Prada of Bottega Veneta..

Wat je moet doen om te winnen? Dat leggen we uit in de podcast. Ga ook even naar ons Instagram-kanaal @nsmbl, daar geven we aanvullende info. Succes en veel luisterplezier!!! ❤

 

Dit is de grappige maar ook verdrietige reden dat Zayn Malik zijn kippen geen naam geeft

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte