Winter Vol Liefde: Saul krijgt bijzondere aanmelding

Winter Vol Liefde 2023 Saul 1920x1280

RTL

Girls, opgelet: deze winter komt RTL 4 voor het eerst met ‘Winter Vol Liefde’, van de makers van ‘B&B Vol Liefde’. Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt.

Net zoals ons geliefde B&B, maar dan nét een tikkie anders.

Saul uit het nieuwe ‘Winter Vol Liefde’ krijgt een hele bijzondere aanmelding

De eerste beelden beloven een romantische reis door de koude wintermaanden, waar mogelijk liefde opbloeit te midden van sneeuwvlokken en knusse momenten. Een romantisch verhaal voor alle deelnemers? Laten we het hopen. De 29-jarige Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn. Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden. Toch mist hij de liefde en heeft hij zich opgegeven voor dit programma. Een knappe, succesvolle man? Veel dames zijn vast al helemaal verkocht.

Toch gebeurt er iets bijzonders: een oude bekende schrijft. En nee, niet z’n oude buurmeisje of iemand waar hij mee in de klas heeft gezeten. Nee.. zijn EX. Waar hij VIJF jaar mee samen is geweest. Dat kan positief of negatief zijn, maar hij is wel van zijn apropos. Maar even: hoe awkward moet dat zijn voor eventuele andere dames als hij haar wél kiest? Voor dit soort tv-programma’s leven wij.

Vanaf wanneer te zien?

‘Winter Vol Liefde’ is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Wij hebben hier zó veel zin in, dat is niet normaal.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte