Winter Vol Liefde Benjamin mist één lichaamsdeel al sinds geboorte

benjamin wintervolliefde

RTL

Benjamin Willemsen woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Elke ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste. Benjamin werkt in de horeca, is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en is een levensgenieter.. toch vind hij het avontuur, dat Winter Vol Liefde heet, wel wat lastig. Met een tv-presence krijg je ook kritiek en zo ook Benjamin. Maar daar weet hij goed mee om te gaan en hij maakt zelfs grapjes over een opvallend (missend) lichaamsdeel.

Winter Vol Liefde-Benjamin mist één lichaamsdeel al sinds geboorte

In de reacties krijgt hij vaak de opmerking ‘stijfjes’, ook omdat zijn schouders altijd zo hoog zitten. Maar.. Benjamin weet wel hoe dat komt. Hij maakt in zijn nieuwste Instagram-post een grap over zijn missende nek. “Spot the red flag 🚩 Eerste week Winter Vol Liefde zit erop! Hoe vonden jullie het? Mocht je trouwens mijn nek zoeken, die zoek ik al sinds m’n geboorte dus ja… stond helaas niet vooraan bij het uitdelen van de nekken 🤷‍♀️..” laat hij gekscherend weten.

Iedereen warmt op voor Benjamin

Toch beginnen heel veel mensen hem steeds leuker te vinden. “Moest ff aan je wennen Benjamin,je leek wat stijfjes..maar nu ik een weekje aan je gewend begin te raken,coole gast ben je😉En op de ski’s ben je helemaal leuk😂Ben benieuwd hoe alles zich gaat ontwikkelen,blijf jezelf..Ik vindt je een toppertje🤩”, zo laat iemand weten op Instagram. “Ik kan niet wachten tot de volg afleveringen, ik hoop dat je de liefde gaat vinden! Ik vind je een topper!” reageert een ander.

Liefdeskandidaat

Joshua is één van de mannen die voor Benjamin naar Zwitserland is afgereisd. Maar je kunt hem ook al ergens anders van kennen, hij heeft eerder dit jaar namelijk al meegedaan met dít tv-programma. Grappig toch? En ook wel heel erg passend.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte