‘Wilde nog genieten van hem’

pommeline gezicht tattoo e1676537299886


Pommeline

Instagram @pommelinetilliere

We kennen Pommeline o.a. het programma Temptation Island, waarin ze het hart van Merijn veroverde. Later was ze de vriendin van Fabrizio en nu staat ze gewoon bekend als Vlaamse realityster. In de podcast Kletsuurtje vertelt ze meer over haar eigen leven en daarin doet ze een ietwat lugubere onthulling.

Pommeline en haar (overleden) hamster

De meesten van ons hebben wel ervaring met het overlijden van een huisdier en dat is altijd ontzettend lastig. Pommeline had een hamster en daar kon ze maar geen afscheid van nemen. “Ik heb mijn hamster op sterk water laten zetten. Ik heb die vier jaar gehad. Ik wou nog even van hem kunnen genieten.”

Ook vertelt ze dat haar hamster eerst nog in de vriezer heeft gelegen, voordat hij het water in ginng. “In papier, in een diepvrieszakje. Niemand zou gemerkt hebben dat die daar lag.”

Bekijk het fragment hieronder:

Shockeren

Dat Pommeline niet vies is van een beetje shockeren, is niet onbekend. De blondine liet in februari haar gezicht tattoeëren en vond het daarna tijd om dat te laten zien op Instagram. “So I did a thing..” Ze heeft twee sterretjes onder haar oog. De reacties van haar volgers zijn gemengd, sommigen vinden het ontzettend stoer en anderen vinden het dan weer zonde. Zo laat iemand (let op, Vlaams) weten: Staat u super goed, en het is nog op een mooie plaats gezet waardoor het de anatomie van u gezicht niet verstoord 🔥 Mensen die ontevreden zijn hiermee moeten eens leren dat het u lichaam is en ze hun niet moeten moeien” en een andere volger is juist geschrokken: ‘Noooooo😟’.

Ach, we weten niet wat gekker is. Dit.. of de dode hamster in de vriezer.

 

Lovereality

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte