wij voorspellen de gekozen outfits

354501819 818972529809928 3120247677227048529 n 1 e1687418498915

Instagram Lloyd Wakefield

Velen van ons zullen de 29-jarige Harry Styles nooit in het echt ontmoeten.. tjsa, wat moet je dan? Vanaf 17 juli kan je dan gewoon naar Madame Tussauds, daar krijgt hij namelijk een wassen beeld. Hij praat dan wel niet terug, maar je kunt ‘m dan toch even in het echt bewonderen. In Amsterdam, maar ook in andere steden over heel de wereld krijgt de zanger een beeld.

Het werd tijd!

Harry Styles krijgt zeven wassen beelden

Harry krijgt niet één, maar zeven beelden. Het is lang geleden dat een bekend persoon zo’n grote batch aan beelden kreeg. De laatste was Lady Gaga, maar dat is inmiddels al twaalf jaar geleden. Ook in Hollywood, New York, Londen, Berlijn, Singapore en Sydney krijgt de Britse popster beelden, dus hij is over heel de wereld te bewonderen.

We zijn wel heel erg benieuwd wat de modebewuste Styles aankrijgt, maar ‘t zal vast één van zijn eerder gedragen pakken zijn en elk ‘figuur’ krijgt natuurlijk een andere outfit aan. Alles is natuurlijk helemaal op de milimeter hetzelfde, dus het beeld zal alles gewoon kunnen dragen zoals Harry dat kan. En of je straks in de rij moet staan om een beetje van het wassen beeld op te vangen.. de kans is groot. Maar.. je kunt het wel op zeven plekken proberen. Moet goedkomen dus!

Welke outfits krijgen de beelden aan?

Wij hebben er een aantal uitgekozen.. allemaal van het modehuis Gucci natuurlijk. Dit waren toch wel zijn meest iconische looks – welke denk jij dat erbij zit?

Natuurlijk zijn show-outfits:

Deze iconische jas die hij droeg tijdens Coachella kan natuurlijk niet ontbreken..

@this.is.not.a.familyshow

everybody moved on, i stayed there. 🎡💖#harrychella #coachella #harrystyles #lizzo #coachella2022 #iwillsurvive #hslot #loveontour #fineline #harryshouse

♬ original sound –

En misschien toch ook de jurk die hij droeg tijdens de covershoot van Vogue?!

Beautify

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify.

Harry Styles krijgt zeven wassen beelden: wij voorspellen de gekozen outfits

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte