Wie was Bryan Randall, de overleden partner van actrice Sandra Bullock?

wie was bryan randall e1691501937882

Jackson Lee via GC Images

Gister kwam er heel vervelend nieuws naar buiten: de partner van Hollywood-actrice Sandra Bullock, Bryan Randall, heeft de strijd tegen ALS verloren. Hij overleed op 57-jarige leeftijd, terwijl heel veel mensen niet eens wisten dat hij ziek was.

Heel verdrietig, het lijkt maar niet op te houden. Vorige week overleed ook al de 25-jarige Angus Cloud.

Byran Randall

De familie deelde het volgende bericht: “It is with great sadness that we share that on Aug. 5, Bryan Randall passed away peacefully after a three-year battle with ALS.” En als je denkt – ik wist helemaal niet dat haar partner zo ziek was? Dat klopt. “Bryan chose early to keep his journey with ALS private and those of us who cared for him did our best to honor his request,” zo laten ze ook weten.

Lovestory: Bryan en Sandra

Sandra en Bryan waren sinds 2015 een koppel, maar van een huwelijk kwam het nooit. Dat vond vooral hij lastig, hij wilde de relatie graag ‘officieel’ maken, maar Sandra voelde daar niet zo veel voor volgens bronnen van Us Weekly. Bryan zelf komt uit Portland en hij was professioneel fotograaf. Hij bezat een eigen bedrijf, genaamd Bryan Randall Photography. Hij focuste zich voornamelijk op outdoor fotografie én portretten. Mensen uit z’n oude omgeving vonden het dan ook maar wat leuk dat hij met Sandra ging.

‘T was een echte familieman, ook had hij een dochter uit een eerdere relatie; Skylar Staten Randall. Skylar is al iets ouder, zij werd geboren in 1993. Toch was het geen makkelijke jeugd voor haar – haar ouders zaten toen allebei diep in de verslaving. Haar vader Bryan kwam eruit, haar moeder overleed helaas.

Bryan Randall Sandra BUllockk Jackson Lee via GC Images

Hollywood life-en modellencarrière

Of, dat was hij vóórdat hij achter de lens stond. Hij stond zelfs naast supermodel Cindy Crawford in een editie van Harper’s Bazaar in 2011. Ook stond hij model voor Hugo Boss en YSL. Bryan verkeerde door zijn werk in bekende kringen en ging dan ook goed om met Jennifer Aniston en toenmalige partner Justin Theroux.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte