Was deze ruzie in Ex On The Beach afgesproken? Kijkers vinden het nep

Schermopname 603 e1688547127454

Screenshot MTV

Al voordat het seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch begonnen was, konden we overal lezen dat dit seizoen ‘heftiger dan ooit’ zou zijn. Na de eerste aflevering konden we dit als kijker eigenlijk al wel bevestigen, want de deelnemers van dit seizoen zijn gek op sensatie en niet vies van wat avontuurtjes onder de lakens. Toch is er ook aardig wat kritiek op het gedrag van de deelnemers en zouden sommige deelnemers, volgens anderen eigenlijk best nep zijn.

Ex on the Beach ruzie

In de laatste aflevering konden we zien hoe Lex een plannetje maakte om Rick zijn koffer in het water te gooien. Rick zou namelijk met Lex zijn ex, Michelle, het bed hebben gedeeld en Lex kon het niet laten om hem daarvoor terug te pakken. Uiteindelijk belandt Rick zijn koffer in het zwembad, maar zijn reactie was vreemd genoeg best mild. Fawry sprak tijdens een aflevering van De Beach Bar van RTL met deelneemsters Michelle en Dennis en zij vertellen wel een heel juicy feitje over deze actie.

Koffer in het water

Nadat Lex de koffer van Rick in het water had gegooid, zien we hoe de mannen rustig naar elkaar toe wandelen. Er worden een aantal duwen uitgedeeld, maar van echte woede lijkt er geen sprake te zijn. Ook Fawry valt dit op. Aan zijn gasten laat hij dan ook weten dat hij vindt dat het lijkt of deze actie is ingefluisterd. Dennis haakt hier snel op in en laat weten dat dit ook het geval is. Lex en Rick zouden namelijk samen besproken hebben om dit te doen. “Het was hartstikke nep, daarom was iedereen ook boos”, laat Dennis weten. Michelle vult het verhaal aan en laat weten dat Rick eerst zijn belangrijke spullen uit zijn koffer had gehaald. “Hoe nep zijn deze mensen?”, vraagt Fawry vervolgens. Waarop Dennis zonder twijfel laat weten dat ze heel nep zijn.

Oud-deelneemster over het huidige seizoen

Eerder liet oud-deelneemster Lesly Versprille ook al aan Fawry weten dat ze zich irriteert aan het gedrag van sommige mensen. “Ik heb het idee dat mensen niet echt boos zijn, maar dat ze ruzie maken om in beeld te komen.” Volgens haar zouden mensen niet meer echt uit emoties reageren en handelen puur en alleen om in beeld te komen. Tjsa… wat verwachten we dan ook van reality?

Was deze ruzie in Ex On The Beach afgesproken? Kijkers vinden het nep

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte