Wanneer verschijnt seizoen 4 van Emily In Paris op Netflix?

Emily in Paris S3 E3 00 26 15 13RC e1672156009898

Netflix © 2022

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we genoten van het levendige derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. In januari 2022 werd de bevestiging van een derde én vierde seizoen van deze populaire serie een feit. Dat betekent dat het vierde seizoen op Netflix wordt uitgebracht. Maar wanneer?

Het is inmiddels traditie o rond de feestdagen te kunnen genieten van de avonturen van Emily, maar dat was afgelopen kerst anders. Het was een kerst zonder Emily.

Hoe zit het met Emily in Paris seizoen 4?

Emily in Paris-fans houden hun adem in voor seizoen 4. Netflix moet nog de precieze datum onthullen. Begrijpelijk,  gezien de huidige uitdagingen in de entertainmentwereld. Hoewel seizoen 3 en 4 direct achter elkaar werden gefilmd in Parijs, wijzen recente updates erop dat er nog wat finetuning nodig is voor het aankomende seizoen.

In mei 2023 liet Philippine Leroy-Beaulieu, die Silvie speelt, doorschemeren dat de plannen voor seizoen 4 vertraging hadden opgelopen. De productie van de show werd stilgelegd. Een recente update wijst erop dat ze van plan zijn om in januari te beginnen met het filmen van seizoen 4.

 

De verwachte releasedatum

Een snelle rekensom van Economic Times maakt ons duidelijk dat we nog even geduld moeten hebben. Door de wijzigingen in de planning is het aannemelijk dat Emily in Paris seizoen 4 uitkomt in december 2024, net als haar voorgangers. Shit.

Vanaf hier bevat het artikel spoilers.

Wat kunnen we verwachten?

Producent Darren Star geeft een tipje van de sluier. In seizoen 4 zullen Emily en Gabriel een nieuwe dynamiek doormaken nu ze allebei single zijn, maar verwacht niet dat ze meteen in een nieuwe romance springen. “I don’t know that Gabriel is in the best place to start a relationship with Emily,” vertelt Darren Star aan TV Guide. “I am not sure that Emily wants a relationship with Gabriel under the circumstances, so we’ll have to see how things happen with them. Emily is still going to be working with Alfie, Gabriel, and Camille. Those work relationships are really fraught with emotional conflicts.”

NSMBL

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte