Wanneer komt de reünie van B&B Vol Liefde op Videoland?

Ontwerp zonder titel 14

RTL

Mocht je B&B Vol Liefde niet via Videoland kijken en nog niet bij zijn met alle afleveringen: pas op voor spoilers. Want wij hebben zeker alles meteen gebinged, dus we gaan nu ook al de laatste aflevering bespreken. Oké komt ie: als je al weken naar B&B Vol Liefde kijkt, dan wil je natuurlijk ook heel graag weten wanneer de reünie-aflevering online komt. Hoe is het nu met Debbie en Paul? En met Bram en Caroline?

We MOETEN het weten.

Wanneer komt de reünie van B&B Vol Liefde op Videoland?

Was toch wel even jammer toen de reünie-aflevering vanochtend niet op Videoland stond. Maar toch ook wel begrijpelijk, want eerst moeten alle afleveringen op tv zijn geweest. Als je die logica volgt, wordt dit seizoen van B&B afgesloten met de reünie-aflevering op zondag 27 augustus 2023 om 20:00 uur, op RTL 4. Of de aflevering al vanaf 00:00 op Videoland staat is niet duidelijk, maar het zou ook zo maar kunnen dat we het tegelijk met de rest van de wereld moeten zien.

In de laatste aflevering is te zien hoe Paul verkering vraagt aan Debbie (YAY!!!), hoe Bram vertelt aan Caroline dat hij haar toch wel héél erg leuk vindt, dat Marian toch nog wat afwezig blijft tegenover Ed, dat Joy stapelverliefd is op Dani, dat Leendert en Thalia toch weer samenkomen, dat Martijn alleen achterblijft en ook Petri heeft geen vent gevonden.

Omdat we nog even moeten wachten hier nog even de leukste video’s van Videoland over het programma, te beginnen met Olof:

En dan gaan we door met de romance van Debbie en Paul:

Natuurlijk ook nog even het dwarse karakter van Petri:

De satésos van Martijn:

En de spieruwaliteit van Claudia:

Nog heel eventjes wachten dus, het is het meer dan waard. Wel zullen we helaas nog even moeten wachten op een nieuw seizoen..

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte