Wanneer is Sound Of Freedom in Nederland te zien?

Soundoffreedom e1694443191873

Imago Stock & People GmbH

Afgelopen zomer is Sound of Freedom in première gegaan. Deze verontrustende film houdt de gemoederen flink bezig. Het waargebeurde verhaal gaat over kinderhandel en seksuele uitbuiting in Colombia. Eerder schreven wij al over de heftige reacties op TikTok, en nu is iedereen benieuwd. Helaas is de film nog niet te zien in Nederland en België..  wanneer dat wel is, hebben wij voor je uitgezocht.

En: het duurt minder lang dan jij misschien denkt.

Sound of Freedom

Sound of Freedom is een film over Tim Ballard. Als hij een achtjarig jongetje redt van kinderhandelaars, komt hij erachter dat zijn zusje al lange tijd vermist is. Tim zegt zijn baan bij de CIA op en waagt zich in de Colombiaanse jungle, waarbij hij zijn eigen leven op het spel zet. Maar, we zullen verder niet teveel verklappen.

Omdat de film gebaseerd is op een waar verhaal, zijn de reacties niet mis. Op de socials laten veel Amerikaanse kijkers weten dat er meer aandacht moet zijn voor dit grote probleem.

Wie is de regisseur?

De regisseur van de Sound of Freedom is de Mexicaanse Alejandro Gomez Monteverde (46). Deze veelbelovende filmregiseur kan je kennen van onder andere de film Little Boy en Bella, waar hij meerdere prijzen mee heeft gewonnen. Alejandro is getrouwd met de Amerikaanse actrice Ali Landry en hebben samen drie kinderen.

De film belooft veel goeds met zo’n regisseur, helaas moeten we nog even wachten op de release van Speed of Sound in Nederland. Kan jij niet wachten? We hebben hier een paar kijktips die nu op Netflix staan.

Wanneer is de film in Nederland te zien?

Dit najaar zal de film eindelijk te zien zijn in Nederland en België. Dutch FilmWorks heeft de rechten verkregen en op donderdag 26 oktober is de langverwachte film te zien in veel Nederlandse bioscopen. Als je de film thuis wil kijken kan dat ook.

Sound of Freedom is vanaf dezelfde datum te streamen op Pathé Thuis. Als je nu al staat te popelen om de film te kijken hebben wij goed nieuws, want de trailer staat wel al een tijdje online, waardoor je een kleine sneak-peak krijgt van dit indrukwekkende verhaal.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte