Walter legt uit waarom hij niet kan praten als hij verkouden is

B B 2023 Walter e1689143777179

RTL

Als je dagelijks B&B Vol Liefde volgt dan ben je natuurlijk helemaal op de hoogte van wat we gaan zeggen. Walter heeft een B&B in Frankrijk en er komen heel wat dames langs, maar die gaan ook weer. Anne, Claudia.. Ingrid is ook niet helemaal op haar gemak. Toen ze vroeg naar het gevoel van Walter antwoordde hij dat hij daar later op terug zou komen, omdat hij ‘last had van verkoudheid’.

Dat is een beetje 1 + 1 + 3, Walter. Doesn’t add up.

Walter onthult wat hij bedoelde met die reactie

En we willen natuurlijk allemaal weten waarom hij niet kon antwoorden op de vraag of hij zich aangetrokken voelde tot Ingrid. Het voelt natuurlijk een beetje als de makkelijke weg, want verkoudheid heeft niks te maken met je vermogen om daar op te kunnen antwoorden. Voor RTL Boulevard vraagt Aran Bade aan Walter hoe dat nou precies zit: “Ik kon niet bij mijn gevoel en dan stel ik dat liever uit. Ik voelde me gewoon rot. Nu denk ik: Dat had ik natuurlijk ook anders kunnen zeggen.”

Wat betaal je eigenlijk voor zo’n spirituele retraite bij Walter?

Mocht jij geïnteresseerd zijn in alle spiruwaliteit, dan wil je misschien wel een kamertje boeken In het hoogseizoen slaap je al voor €30 per nacht op de camping van Le Domaine Vert. Voor dat geld moet je natuurlijk wel je eigen tent of caravan meenemen. Liever zonder gedoe erheen? Dan heeft Walter verschillende verblijven, beginnend vanaf €60 per nacht tot maximaal €143 per nacht. Je komt natuurlijk niet om alleen te slapen. Er zijn verschillende sessies te boeken bij Walter, maar je kunt ook voor het volledige pakket gaan. Een all-inclusive retreat op Le Domaine Vert kost €1500 dus dat is niet mis. Maar, dan ga je natuurlijk ook wel helemaal herboren naar huis. Als het goed is. Of verkouden.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte