Videoland deelt Mid Season Trailer van Mocro Maffia seizoen vijf

mocro maffia seizoen 6

Videoland

Na lang wachten is het vijfde seizoen van Mocro Maffia in volle gang. Iedere vrijdag zitten we met spanning voor de televisie op een nieuwe aflevering te wachten. Inmiddels staan er al vier online en we wachten met smacht op de laatste afleveringen. Videoland geeft ons alvast een voorproefje en deelt een Mid Season Trailer van seizoen vijf.

De laatste afleveringen beloven spannend te worden!

Mocro Maffia

In 2018 verscheen het eerste seizoen van Mocro Maffia bij Videoland. Toen al konden we zien hoe de keiharde strijd om de cocaïnehandel in Amsterdam losbarstte tussen de voormalig beste vrienden Romano, Potlood en Paus. Al snel werd de serie mega populair en de keiharde strijd is in seizoen vijf nog steeds niet gestreden. Wel zijn er inmiddels onnodig veel doden gevallen. Of de rest van de personages seizoen vijf wel overleeft, is dan ook niet te garanderen. Volgend jaar komt er, helaas maar waar, officieel een einde aan de strijd om de cocaïnehandel. Seizoen zes wordt dan ook de grande finale van Mocro Maffia. De makers noemen het ook wel ‘het allesbepalende zesde seizoen’. Gelukkig kunnen we eerst nog genieten van de laatste afleveringen van seizoen vijf en die beloven aardig spannend te worden.

Mid Season Trailer

Voordat we op zoek moeten gaan naar een nieuwe favo serie, kunnen we gelukkig nog even genieten van het tweede deel van seizoen 5 en daarna het allesbepalende zesde seizoen. Aankomende drie weken kunnen we op iedere vrijdag nog een nieuwe aflevering streamen bij Videoland. Het vijfde seizoen heeft zeven afleveringen en dat betekent dat we er nog drie te gaan hebben. We zitten net over de helft van het seizoen en om de kijkers nog meer te teasen deel Videoland een mid season trailer van seizoen vijf. We hebben al heel wat spectaculaire scènes gezien, maar aan de trailer te zien is dit nog lang niet alles. Can’t wait!

Dit wil je zien! Videoland deelt mid season Trailer van Mocro Maffia seizoen 5

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte