Victoria Beckham wordt op haar plek gezet door hubby David

David Beckham zet Victoria Beckham op haar plek in nieuwe documentaire serie

ANP

Als koppel waarin de één profvoetballer is en de ander Spicegirl én founder van een succesvol modelabel, zijn Victoria Beckham en David Beckham een van de meest succesvolle stellen ter wereld. Met de documentaire-serie “BECKHAM” geven ze een inkijkje in hun bijzondere leven. Vinden we leuk. Helemáál omdat blijkt dat de serie écht is en laat zien dat de twee ook wel eens kibbelen.

Ook Victoria en David Beckham zijn het wel eens niet met elkaar eens.

Reality show met een reality check

In de gisteren gelanceerde eerste aflevering van BECKHAM heeft the one and only Victoria Beckham zichzelf durven bestempelen als “working class“. Ze deed dit hoogstwaarschijnlijk om haar “nederige” achtergrond te tonen en te laten zien dat je met hard werken erg ver kunt komen. Toch was haar man, David Beckham, het niet helemaal eens met haar uitspraak en viel hij haar in de rede, nog vóór Victoria haar verhaal af kon maken.

Dit werd er gezegd in de hilarische scene

“Ik mag dan wel in weelde leven, maar mijn arbeidersklasse achtergrond heeft me geleerd om hard te werken. Het heeft me gevormd tot wie ik ben”, aldus Victoria Beckham. Een uitspraak die voor velen als een verrassing kwam, aangezien de levens van de Beckhams vooral veel luxe en glamour uitstralen. Zelfs haar eigen mister Beckham was het niet met haar eens: “Ben eens eerlijk. In wat voor auto werd jij vroeger naar school gereden?”, onderbrak hij Victoria. Na een paar keer aandringen gaf Victoria toe, dat ze vroeger in een Rolls Royce naar school werd gebracht, waarna ze zelf ook moet lachen. Klein vergissinkje dus, zullen we maar zeggen.

De mening van David Beckham

Wel geeft mr. Beckham hierna een verklaring waarin hij aangeeft dat het niets uit maakt. “We hebben hard gewerkt om te komen waar we nu zijn en dat geldt voor veel mensen… Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Het gaat erom wat je met je kansen doet.”

Deze eerste opvallende uitspraken in de eerste aflevering bieden nu al een interessante kijk in het leven van een van ‘s werelds meest iconische koppels. Het herinnert ons eraan dat achter elke shiny, glanzende façade een verhaal schuilgaat, en dat het er niet altijd zo vlekkeloos aantoe gaat als wordt getoond. We zijn nu al benieuwd naar de andere afleveringen.

Bekijk het fragment hieronder:

De vierdelige documentaire-serie BECKHAM is sinds 4 oktober 223 te zien op Netflix.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte