Verliefd op Bali bijna in bioscoop: alles over deze film

Schermopname 1065 e1706196368790

Verliefd op Bali, DutchFilmWorks

Een lekkere Nederlandse romantische komedie: wij houden er van. Goed nieuws voor iedereen die deze passie deelt.. Volgende week is er een nieuwe film in de bios te bewonderen genaamd Verliefd op Bali.

Het verhaal van Verliefd op Bali

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden (overal foto’s van maken bijvoorbeeld), wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

De hoofdrollen worden vertolkt door Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon. Ook YouTuber Juultje Tieleman maakt een kleine verschijning (zie header) dus genoeg bekende gezichten. Het zal je niet verbazen, maar het is van dezelfde makers als Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba. Oh, én Toscaanse Bruiloft! Dus als je fan bent van die films zal je dit zeker leuk vinden.

Soy Kroon onthult dat hij een influencer speelt, iets dat heel ver weg van hem staat. Hij moest dus goed zijn best doen om als een echte influencer uit de hoek te komen. Op Instagram vertelt hij daar meer over:

Benieuwd naar de film? Bekijk de trailer hieronder:

Vanaf wanneer is de film te zien?

De film is vanaf 1 februari te zien in de bioscoop. De film als allereerste zien? Dat kan ook! Je ziet ‘m op 31 januari tijdens de Ladies Night. Inclusief hapje, drankje en goodiebag dus mocht je een leuk avondje uit zoeken met je beste vriendinnen, huppakee. Gevonden!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte