Verklapt Jade Anna met déze foto wie haar nieuwe liefde is?

jade anna nieuwe vriend e1700832168672

Jade Anna

Cute: Jade Anna schijnt weer gelukkig in de liefde te zijn. Good for you girl! Er gingen wat geruchten rond op juicechannels dat het om een voetballer zou gaan. Ze is meerdere malen bij voetbalwedstrijden gespot en niet zo zeer omdat ze groot voetbalfan is, maar omdat daar iemand rondloopt die wel heel interessant is. Het zou gaan om Kenneth Taylor en Jade lijkt nu zelf ook iets verklapt te hebben.

Nieuwe vriend van Jade?

Jade Anna en Gio Latooy zijn inmiddels al twee maanden uit elkaar maar ze zijn nog regelmatig gesprek van de dag. Zo wordt Jade gespot met eventuele nieuwe vlam bij een voetbalwedstrijd en ook Gio is weer gelukkig in de liefde met Lynn. De dateverhalen van Jade waren alleen nog maar geruchten, maar het lijkt er nu wel op dat ze al iets verklapt heeft. Per ongeluk dan.

Ze plaatste namelijk een foto van een kerstboom met cadeautjes eronder. Vrij snel al, aangezien het nog géén december is. Maar bij die cadeautjes lag er ook eentje voor ‘Ken’.. tsja, als dat geen bewijs is weten wij het ook niet meer.

Bekijk de foto hier.

De reden van de break-up

In de video van Jade en Gio vertelde ze het volgende: “We zijn gewoon te goede vrienden om een relatie te kunnen hebben”, zegt ze. “Ik kan zeggen vanuit mij, dat ik misschien wel de factor ben dat ik… dat ik de liefde die jij mij geeft misschien niet altijd teruggeef en dat verdien jij wel.” Toch bleek het later allemaal anders te zijn, omdat er heel veel cheating-geruchten vanuit de hoek van Gio kwamen. Natuurlijk weet Yvonne Coldeweijer hoe ‘t precies zit.

Zo vertelt ze dat Gio afgelopen weekend is gevallen voor de charmes van MDEmma, een TikTokker die nogal open is over haar OnlyFans-carrière. Hij zou samen met één van zijn vrienden een trio hebben geprobeerd. Meer over dit verhaal lees je hier.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte