Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken te zien

Groepsfoto liggend High Res

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. Eén van  onze favoriete programma’s en dat komt vooral door de mensen die het presenteren (hoi Bob) en de prachtige resultaten.

Het is weer bijna – wij kunnen niet wachten.

Kopen Zonder Kijken is weer bijna op tv!

In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is.

Vanaf maandag 11 maart 20:30 uur geniet je weer van de avonturen van Bob, Roos en Alex.

Hoe veel geld moet je eigenlijk hebben voor een deelname aan het programma?

Het budget van een stel dat meedoet is altijd erg bepalend. Want voor welk bedrag mag Alex aankopen? En blijft er dan nog wat over voor Bob? Die jaren ’30 woning met een visgraatvloer en stalen deuren staat er niet zomaar. Nee, daar moet je flink voor betalen. In de huizenmarkt van dit moment (die iets afgekoeld is, maar nog steeds insane) moet er flink overgeboden worden. Daarom moet je voor deelname aan het programma een budget van minimaal 400.000 euro hebben, werd in april door de programmamakers aangegeven.

Inmiddels is het bijna te verwachten dat Bob halverwege de verbouwing naar de deelnemers belt om te vragen of ze ergens nog een smak geld hebben liggen. Je weet wel, een halve ton in een oude sok. Hier lees je hoe dit geld vaak zo snel vrijgemaakt kan worden?

Wel zijn er zó veel aanmeldingen voor dit programma dat de kans dat je meedoet wel heel erg klein is, helaas.

 

 

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte