Thijs Boermans over zwangerschap Anna: ‘Fucking eng’

Thijs Boermans e1692256391463

Thijs Boermans

Gister maakte Anna Nooshin bekend in verwachting te zijn, samen met haar liefde Thijs Boermans. De twee hielden hun relatie stil, tot nu. Toch zijn ze niet van plan om heel veel met elkaar te delen, maar in de nieuwe aflevering van de podcast Borrelpraat onthult Thijs wel iets meer over dit onderwerp.

Thijs Boermans over zwangerschap Anna: ‘Fucking eng’

Het stel wordt al langer aan elkaar gelinkt, maar ze zijn zelf helemaal niet open over hun relatie. Niet omdat ze elkaar geheim willen houden, meer omdat ze vinden dat het privé beter werkt en groot gelijk hebben ze. Thijs Boermans host samen met Niels Oosthoek de podcast Borrelpraat en in de laatste aflevering onthult Thijs zelf dat hij vader wordt. “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten. En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng.”

Bekijk de schattige video van Anna hieronder, vrij minimalistisch maar de boodschap is duidelijk:

Wel laat ze nog weten in een extra story op Instagram: “Ik heb de comments uitgezet omdat ik anders te overweldigd en emo word (the hormones are very real).” Ze zitten lekker in een bubbel en die willen ze zo houden.

Eerder dit jaar vond Thijs het nog wat vroeg om over zijn relatie te praten. RTL Boulevard was met Thijs in gesprek over Expeditie Robinson en konden het niet laten om wat vragen te stellen over zijn nieuwe romance: “Over Anna ga ik helemaal niks zeggen. Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie. Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.”

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte