Thijs Boermans over nieuwe Nederlandse komediefilm All Inclusive

Screenshot 15 e1678800826448


Thijs Boermans in de Nederlandse Komediefilm All Inclusive.

WW Entertainment

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Nederlandse komediefilms? Dan hebben wij weer een hele leuke kijktip voor je. 16 maart verschijnt er een nieuwe film in de bios: All Inclusive. Dat is dus al bijna! De Cast bestaat uit een paar hele goede, leuke en knappe acteurs en actrices. Wij spraken Thijs Boermans, die de rol van hotelmanager Rogee op zich neemt. Natuurlijk willen wij alles weten over de film én hoe Thijs dit project ervaren heeft.

Alles over All Inclusive

In de komedie gaan Jacco en Sylvie met hun dochter Loïs en zoon Bink op vakantie naar een all inclusive hotel op Bonaire. Het huwelijk van Jacco en Sylvie wordt op de proef gesteld als Sylvie op de luchthaven al aankondigt dat zij een pauze wil inlassen. Jacco kan dit maar moeilijk accepteren en gaat de uitdaging aan om zijn huwelijk te redden.

Ondertussen wordt zijn zoon verliefd op een medewerker van het hotel en laat Loïs haar oog vallen op de manager, Rogee (Thijs Boermans). Zo verandert de paradijselijke all-inclusive vakantie van Jacco in een tropische hel, inclusief een midlife crisis en puberende en verliefde kinderen. Krijgt het stel het voor elkaar om binnen de vakantieperiode hun relatieproblemen op te lossen?

Bekijk de trailer hieronder:

De knappe hotelmanager

In de film All Inclusive speelt Thijs Boermans de rol van Rogee. Als Loïs met haar gezin bij het hotel aankomt, valt haar oog gelijk op de knappe hotelmanager, waar overigens alle medewerksters ook een crush op hebben. Niet erg gek, want Rogee is een behoorlijke flirt. Hij moet zich dan ook absoluut aan één regel houden: niets uitspoken met de hotelgasten. Als hij dan toch met Loïs flirt en erachter komt dat zij pas zeventien is klapt hij dicht en maakt zijn machogedrag plaats voor verlegenheid. “Dit maakt zijn personage wel aandoenlijk”, vertelt Thijs.

Thijs Boermans over zijn rol

Als we Thijs vragen of hij zichzelf vindt lijken op Rogee, vertelt hij: “Ik ben natuurlijk geen hotelmanager en ik denk niet dat ik zo’n soort type gast in het echt ben, eentje die wacht tot de nieuwe lading aan zomergasten binnenkomt. Ik bedoel, Rogee is heel glad, super opportunistisch en ook een beetje egoïstisch en dat ben ik helemaal niet. Rogee heeft ook heel weinig zelfkennis, dat maakt hem ook grappig.” Ook vertelt Thijs dat het soms lastig was om een personage te spelen dat zich verheven voelt, maar tegelijkertijd naïef is. “Het was een uitdaging om dit op een grappige manier naar buiten te brengen”, aldus Thijs.

Rogee is heel glad, super opportunistisch en ook een beetje egoïstisch en dat ben ik helemaal niet.

Thijs vertelt dat hij de film zelf ook heeft gekeken en dat hij het een ontzettend leuke mix vindt tussen komedie en romantiek. “Het is een warme en tropische film, echt een feel good komedie denk ik. De balans tussen sarcasme, herkenbaarheid en een stukje realiteit maakt het een goede film.” De leukste scène vindt hij dan ook wanneer zijn medespeler, Jochem ten Haaf, een dansje waagt in zijn net iets te kleine Versace-bikini. “Jochem is onbedoeld heel grappig, zijn personage is een leuke toevoeging aan de film.”

Hoe was het om samen te werken met de andere castleden?

Voor de opnames hebben de castleden voor 24 dagen op Bonaire gezeten. Thijs vertelt dat dit een van de allerleukste producties is die hij ooit heeft gedaan. “Het idee dat je met elkaar op een eiland werkt aan iets, aan een groter geheel en ook echt niet weg kan, geeft het een soort familie gevoel. Normaal heb je weleens dat verschillende afdelingen binnen een filmproductie van elkaar gescheiden zijn, in dit geval was dat niet zo.”

Als wij Thijs vragen hoe hij het vond om scènes op te nemen met zijn medespeler Aiko Beemsterboerman (Loïs), is hij erg positief. “Ik kende haar nog niet, maar dit is denk ik de eerste actrice die op zo’n jonge leeftijd mij bijna in verlegenheid bracht omdat ik haar zo goed vind. Ze is super getalenteerd en barst van veelzijdigheid. Al is ze pas 18, ik vond het een eer om met haar te werken.”

Thijs Boermans en Aiko Beemsterboer in de film All InclusiveThijs Boermans en Aiko Beemsterboer in de film All Inclusive. WW Entertainment

Kan je geen genoeg krijgen van Thijs? Hier is hij ook te zien (en te horen!)

Door zijn deelname aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson, heeft Thijs er een grote fan base bijgekregen. Thijs is ook zeker benieuwd naar de reacties op zijn rol in de film All Inclusive. Hij hoopt dan ook dat zij het leuk gaan vinden. “Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat ik door een deel van de Expeditie-kijkers gemogen werd en een ander deel mij wat moeilijker vond om naar te kijken. Ik denk dat dit een goede kans is om te laten zien dat dit is wat ik eigenlijk doe, los van dat mensen mij op een onbewoond eiland zien. Dit is waar ik mijn tijd het liefst aan besteed.”

Ik denk dat dit een goede kans is om te laten zien dat dit is wat ik eigenlijk doe, los van dat mensen mij op een onbewoond eiland zien. Dit is waar ik mijn tijd het liefst aan besteed.

Wat Boermans zo leuk vindt aan acteren is dat hij kan duiken in nieuwe verhalen en elk personage kleur kan geven. “Het is nooit hetzelfde.” Als je geen genoeg kan krijgen van Thijs, kun je hem gelukkig ook twee keer in de week zien schitteren in het programma GTST, daarnaast geeft hij aan dat hij veel bezig is met zijn podcast Borrelpraat.

Waarom moeten wij de film All Inclusive écht zien?

Met het slechte weer van afgelopen week is het volgens Thijs geen verkeerd idee om naar een feel good komedie te gaan, die je even naar een tropisch eiland brengt, met leuke mensen die grappig zijn en waar uiteindelijk liefde, romantiek, komedie en vriendschap bijeenkomen.

Wij spreken Thijs Boermans over zijn rol in de nieuwe film All Inclusive: ‘Eén van de allerleukste producties ooit’

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte