The White Lotus seizoen 3: castleden, locatie en releasedatum

meghann fahy as daphne sullivan af157976698a450298fda85543fad96d

HBO

Als er één serie is die de afgelopen jaren aan populariteit won, dan is het wel The White Lotus. We kennen het onheilspellende intromuziekje allemaal. Eerder werd het derde seizoen bevestigd en onlangs werden er een aantal nieuwe acteurs aan de bestaande cast toegevoegd.

Het is nog even wachten op het derde seizoen, maar we praten je alvast bij over de komende afleveringen. Waar wordt het geschoten? En wie gaan we terugzien?

Alles wat je wil weten over The White Lotus seizoen 3

Het derde seizoen van is al een tijdje een feit. Nog voordat het tweede seizoen online kwam, werd het derde al bevestigd.

Waar wordt seizoen 3 opgenomen?

De geruchten over de nieuwe locatie gingen al een poosje de rondte. Mike White – de maker van de serie – had in een aantal interviews al verklapt dat hij al barstte van de ideeën. Zo gaf hij al aan dat het nieuwe seizoen weer een specifiek thema zal krijgen, namelijk religie en spiritualiteit.

Onze vermoedens dat het derde seizoen in Azië opgenomen zal worden, lijkt helemaal te kloppen. Mike is namelijk al op meerdere spots in Thailand gespot, op zoek naar de juiste filmlocaties. Thailand it is, dus. Een officieel statement van HBO maakt bekend dat de serie in Koh Samui, Phuket en Bangkok gefilmd wordt.

Wie gaan we zien?

Onlangs maakte HBO een paar nieuwe castleden bekend. Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey en Tayme Thapthimthong voegen zich bij de cast van het derde deel van de Emmy-winnende HBO Original-serie.

Wanneer komt het derde seizoen online?

De productie van seizoen 3 werd uitgesteld vanwege de stakingen van schrijvers en acteurs in 2023. De serie begint in februari met de productie in en rond Koh Samui, Phuket en Bangkok en volgt een nieuwe groep gasten in een ander White Lotus-hotel.

Dat de productie later begint, heeft ook gevolgen voor de releasedate. Eerst zou de show in 2024 verschijnen, maar ingewijden geven aan dat we voor 2025 nog geen afleveringen hoeven te verwachten.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte