Sydney Sweeney en Glen Powell zingen samen tijdens People’s Choice Awards

Sydney Sweeney Peoples Choice Awards

Chelsea Lauren

Gisteravond vond misschien wel hét schattigste tv-moment in tijden plaats: acteurs Sydney Sweeney en Glen Powell zongen samen de hit ‘Unwritten’ op het podium van De People’s Choice Awards. En dat niet alleen.. er komt ook nog een mystery guest op het podium die meedoet.

Unwritten door Syndey Sweeney en Glen Powell

De People’s Choice Award is een Amerikaanse prijs die wordt uitgereikt ter erkenning van de mensen en het werk in de volkscultuur. Winnaars worden bepaald op basis van de mening van het grote publiek – vandaar de naam. Syndey Sweeney en haar co-star Glen Powell zijn momenteel te zien in de romcom Anyone But You en daar heeft het nummer ‘Unwritten’ van Natasha Beddingfield een grote hoofdrol. Syndey kon het daarom ook niet laten om Glen uit te dagen om het nummer te zingen op het podium tijdens de uitreiking. Glen vind het nog wat ongemakkelijk, maar die doet heel rustig mee.

Toch vindt Syndey het dan maar tijd voor het échte werk: ze roept Natasha Bedingfield herself erbij. Yes! En dan is het schattigste moment daar: met z’n drietjes zingen ze het nummer uit.

Bekijk het fragment hieronder:

@nsmblmagazine

Sydney Sweeney en Glen Powell zorgen voor het leukste moment tijdens de People’s Choice Awards 😍 #sydneysweeney #anyonebutyou #glenpowell #peopleschoiceawards #unwritten #natashabedingfield #foryou

♬ origineel geluid – NSMBL.nl

De komedie Anyone But You gaat over Bea en Ben die het perfecte stel lijken. Toch koelt de aantrekkingskracht af tot het vriespunt als als er tijdens hun eerste date iets gebeurt. Tot ze elkaar op een onverwachts moment weer zien op een bruiloft in Australië. Waar de liefde misschien wel weer gaat opbloeien.

Staring at the blank page before you..

Eén van onze favoriete nummers: Unwritten is een single van Natasha Bedingfield. Het is afkomstig van haar album Unwritten. In het Verenigd Koninkrijk kwam de single uit aan het eind van 2004, terwijl het in de Verenigde Staten pas in 2006 een grote hit werd. De bekendheid werd groter toen begin 2006 het lied werd gekozen als dé theme song van de MTV-serie The Hills.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte