Suus onthult of B&B-Debbie een strenge baas is

Suus BB Debbie e1693813515387

Instagram @suuskiiiii

Suus vond dan wel niet de liefde bij Bram, ze heeft nu iets anders gevonden bij één van de andere B&B-eigenaren.. werk. Ze is momenteel in Spanje, waar ze werkt in de B&B van Debbie. Ze onthult nu ook hoe Debbie is als baas en we hadden niet anders verwacht.

Suus onthult of B&B-Debbie een strenge baas is

De altijd vrolijke en enthousiaste Suus won de harten van heel Nederland, door zo lief te blijven. Dat ze af en toe ook wel een beetje in onze ‘allergiezone zat’, zoals Jamie-Lee zo mooi zei. Dat Debbie haar nu ‘geadopteerd’ heeft, blijkt uit de nieuwste Instagrampost van Suus. “Adopted by the @canportell_by123ole family🌻 very stoked to work here🕺🏽”, laat ze weten.

Heel leuk: RTL Boulevard belt even met de nieuwe collega’s en natuurlijk willen ze ook weten hoe Debbie is. ‘Echt een moederfiguur’, begint Suus. Maar.. als ze iets niet goed doen, krijgen ze wel de wind van voren. ‘Op een positieve manier’.

Dat Suus het helemaal naar haar zin heeft, is wel duidelijk. Het idee van dit nieuwe baantje ontstond tijdens de reünie, toen Debbie gekscherend vroeg of ze bij haar wilde komen werken. Suus gaf toe dat ze eigenlijk geen moment hoefde na te denken, ze nam ontslag bij haar andere baan en reed in haar camper naar Spanje. Nu vertoeft ze daar dus lekker met Debbie (en Paul!) en haar nieuwe collega’s.

Over de B&B van Debbie

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Weg uit dat koude kikkerlandje, op naar het warme Spanje. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte