Squid Game seizoen twee komt eraan en Netflix onthult bizar detail

SquidGame Unit 103 897

Noh Juhan / Netflix

Weet je nog? In de pandemie? Dat we massaal Netflix aan het uitspelen waren omdat er niks anders te doen was? Gelukkig was daar ook opeens Squid Game. Hoewel we ons in eerste instantie misschien niet gelijk aan een Zuid-Koreaanse dramaserie wilde wagen, was iedereen twee jaar geleden toch ineens helemaal in de ban van de serie. Goed nieuws: het tweede seizoen en de Squid Game realityshow komen er binnenkort aan en Netflix onthult alvast wat details!

Lets get into it.

Squid Game

In de serie Squid Game doen honderden kandidaten mee aan dodelijke spellen, met als doel die te overleven en een behoorlijke geldprijs te winnen. Seizoen één was razend populair en de castleden voor seizoen twee zijn ook alvast bekend. Zo onthulde Netflix eerder deze maand al dat Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo en Wi Ha-joon zouden terugkeren. Ook zijn er acht nieuwe castleden, waarvan onder anderen: Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim en Lee David. Die Koreaanse namen blijven stiekem toch nog wel een beetje lastig. Gelukkig onthulde Netflix meer dan alleen de castleden. Ook zou het tweede seizoen al aardig onder vuur hebben gelegen.

Tweede seizoen onder vuur

Toen Netflix een maand geleden de eerste castleden bekend maakte, lag het tweede seizoen eigenlijk gelijk al onder vuur. Fans vonden het gek dat er geen enkele vrouw bij zat. Netflix reageerde hierop en het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat de vrouwelijke personages bekend werden gemaakt. Hierin lijken zij gelijk te hebben, want hoewel we het aan de namen misschien niet gelijk kunnen horen zijn er ook vrouwelijke castleden bekendgemaakt.

realityshow

Na de release van Squid Game in 2021 werd de serie gelijk een groot succes. Gezien het succes, besloot Netflix het niet alleen bij een tweede seizoen van Squid Game te houden, maar hebben ze ook een realitygameshow gebaseerd op de serie. Squid Game: The Challenge is in november te zien. Daarin strijden 456 deelnemers om de hoofdprijs van 4,56 miljoen dollar (zo’n 4,2 miljoen euro). Dat is de grootste prijzenpot ooit voor een realityspelshow.

WAT?!

Netflix onthult het bizar hoge bedrag wat deelnemers van realityshow Squid Game: The Challenge kunnen winnen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte