Sex Education seizoen 4 komt eraan, op deze datum te zien

sex ed

Netflix © 2023

Yes, that’s right, het vierde seizoen van Sex Education is het laatste in de reeks. Maar de studenten van Moordale gaan er uit met een knal. Dit seizoen zit vol liefde, humor, tranen, vriendschap en nieuwe (en oude) relaties.

Nóg één seizoen vol met seks-en liefdeslessen van onze Otis.

Sex Education, het laatste seizoen

Asa Butterfield kruipt weer in de rol van Otis Milburn, naast acteurs als Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene.

Sinds de komst van de serie op Netflix in 2019 heeft Sex Education meerdere nominaties en prijzen in de wacht gesleept, waaronder een Emmy Award voor Beste Comedyserie in 2022, voor het derde seizoen van de serie. Sex Education seizoen 3 had maar liefst 66,6 miljoen views in de eerste 91 dagen (504,9 miljoen views gedeeld door 7,59 speelduur).

🎙

Luister onze nieuwe podcast

Aflevering 6 staat live! Beluister ‘m hieronder:

Hou ‘m goed in de gaten, want volgende week komt er een hele toffe winactie aan!

Creator, hoofdschrijver en uitvoerend producent Laurie Nunn: “We zijn ongelofelijk trots op Sex Education en voelen ons dankbaar voor onze briljante schrijvers, cast en crew die zoveel passie stoppen in het maken van elke aflevering. Ze hebben hard gewerkt om het laatste seizoen voor jullie te maken en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.”

Over Sex Education seizoen 4

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Het laatste seizoen zal vanaf 21 september te zien zijn op Netflix.

Netflix kondigt zojuist het laatste seizoen van Sex Education aan, dat op déze datum te zien zal zijn

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte