Selma Omari is bevallen van haar eerste kindje, shockeert haar volgers

Selma Omari bevallen

MISCHA SCHOEMAKER

De 29-jarige Selma Omari is bevallen van haar eerste kindje, zo deelt ze op Instagram. Een grote verrassing, want ze heeft haar zwangerschap al die tijd geheim gehouden. Wel heel leuk natuurlijk! Gefeliciteerd!

Selma Omari is bevallen van haar eerste kindje

De influencer plaatste de post mét aankondiging zo’n twee uur geleden: ‘Ik vroeg God om een zielsverwant en hij gaf me jou’, schrijft ze erbij. Het regent alleen maar positieve reacties, van mensen die haar feliciteren met het kleintje en haar veel liefde toewensen. Verder zijn de reacties beperkt.

Selma is influencer en plaatst vlogs op YouTube. Ook acteert ze, ze had een rolletje in ‘Liefde Zonder Grenzen’. Dat ze het geheim heeft kunnen houden is dan ook knap, aangezien ze regelmatig in the picture staat. Maar nu even niet, nu gaat alle aandacht naar baby Omari.

Over de kleine

Verder deelt ze nog niet zo veel over haar baby. We weten niet hoe het kindje heet en ook niet wie de vader is, dus dat is óf een bewuste keuze of we horen dat nog. We houden je op de hoogte – de juicechannels zullen wel helemaal los gaan nu.

Nog meer baby’s

We verwachten in de herfst nóg meer influencerbaby’s. Ook Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer verwachten een kleine. Toch hebben de vriendinnen dat wel een beetje afgesproken, in hoeverre dat kan natuurlijk. In de video kunnen we zien hoe Jessie Jazz en Rianne het verhaal over hun zwangerschap delen en welke bijzondere wending dit verhaal kreeg. Het begon allemaal op de prachtige Italiaanse sprookjesbruiloft van Rianne en haar lover, Roy Atiya (30). “We sloten een deal”, vertelt Jessie Jazz over haar weddenschap met Rianne Meijer. “Laten we binnen een halfjaar zwanger worden.” De twee vriendinnen hielden elkaar vanaf dat moment op de hoogte van de uitslag van hun zwangerschapstesten, tot er iets opmerkelijks gebeurde.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte