Seizoen 2 van ‘And Just Like That’

5vCPhmyhSlk339HH413YSVB8Rk5 1

HBO

And Just Like That heeft met het eerste seizoen heel wat meningen gekregen, maar desondanks komt er een tweede seizoen van de serie. Wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten over seizoen twee en wanneer deze online komt.

Zal Aiden Shaw dit keer wel terugkeren?

And Just Like That

And Just Like That is de reboot van de hitserie Sex And The City, een serie die tussen 1998 en 2004 werd uitgezonden op HBO. Nu kunnen we ‘m, samen met de gelijknamige films, nog steeds zien op HBO Max. And Just Like That brengt drie van onze favoriete vrouwen terug: Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes. Gevuld met controversie, heeft het eerste seizoen wel degelijk een indruk achtergelaten.

Een reboot én rewrite

Dat de reboot van SATC anders is opgebouwd dan dat we hadden gedacht, dat is een feit. Samantha Jones is ergens gestrand in Londen, Mr. Big is overleden en Miranda is vreemdgegaan op Steve (what?!). Veel SATC fans waren hier niet helemaal over te spreken. We wilden allemaal weten hoe goed het nu ging met Mr. Big en Carrie, Miranda en Steve en Samantha Jones – Charlotte en Harry lijken gelukkig wel sterk in de schoenen te staan.

Off-screen bonje

Dat Mr. Big en Samantha Jones niet meer aanwezig zijn in de serie heeft – als we het internet mogen geloven – alles te maken met off-screen problemen. Er ging een tijdje de ronde dat Kim Catrall en Sarah Jessica Parker buiten het filmen om niet de beste vriendinnen waren. Mr. Big’s acteur Chris Noth werd uit de serie gehaald vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Fans waren het hier niet mee eens, maar uiteindelijk zijn de personages toch niet teruggekomen.

Een tweede seizoen

Na alle gemengde reacties op het eerste seizoen komt er dan alsnog een tweede seizoen. HBO heeft laten weten het seizoen in juni 2023 uit zal komen. Ze waren de productie in september van vorig jaar begonnen met het doel om het tweede seizoen in de zomer af te hebben. Zo te zien zijn ze dus precies op schema. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Carrie, Miranda en Charlotte in hun verdere avonturen bij te wonen.

Seizoen 2 van ‘And Just Like That’ komt eraan en dit is de releasedatum

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte