Rose Bertram is weer gezien met voetballer Mbappé, wat is er gaande?

GettyImages 1398433357 e1659083747724

Photo by Samir Hussein/WireImage

Belgisch topmodel Rose Bertram, die ook deelnam aan het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson, is samen met voetballer Kyialn Mbappe gespot. Begin dit jaar waren er al geruchten dat de twee elkaar wel zagen zitten, maar wordt het nu dan eindelijk bevestigd?

Het liefdesleven van Rose Bertram

Rose Bertram had lange tijd een relatie met de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Na acht jaar kwam er in juni 2022 een einde aan deze love story. “Ik ben single and ready to mingle”, zei Rose daarover in de YouTube-serie Open Kaart. Wel hebben de twee kinderen samen en zouden ze nog goed contact hebben en gaat het natuurlijk niet zó makkelijk, een relatie verbreken doe je nooit zo maar van de één op de andere dag.

Rose en Mbappé

Na de break-up met van der Wiel leken alle pijlen erop te wijzen dat Rose en topvoetballer Mbappé elkaar wel zagen zitten. Zo werd er in meerdere media over hun mogelijke romance geschreven, maar werd een relatie nooit officieel bevestigd. Later bleek ook dat Rose en Gregory weer samen op gezinsvakantie waren. Wellicht dat we hierdoor een tijdje niks hoorde over de romance tussen Rose en Mbappé?

Inmiddels lijkt het erop dat de twee elkaar weer hebben gevonden. Rose en Mbappé werden namelijk samen op de White Party in The Hamptons gespot. Dit is een van de beroemdste feesten in The Hamptons. Van Kim Kardashion tot Beyoncé, alle sterren waren aanwezig en het lijkt erop dat Rose en Mbappé hier samen waren. Op een filmpje dat gedeeld werd door een Frans juicekanaal, is namelijk te zien dat de twee wel heel dicht bij elkaar staan..

Volgers vertrouwen het niet

Volgens velen zoekt Rose opnieuw toenadering bij Mbappé. Toch zorgt dit voor aardig wat verwarring bij volgers. Want was Rose niet weer terug bij Gregory van der Wiel? Dat kunnen we gelukkig ontkrachten. Aan Shownieuws vertelde Gregory namelijk eerder dat het niet meer goed zal komen tussen hem en Rose. “Er is te veel gebeurd, ik denk dat we op dit moment nog op verschillende punten in onze beide levens zijn. Zij met haar carrière en ik juist klaar met mijn carrière. Ik denk dat we uit elkaar zijn gegroeid en ieder zijn eigen pad moet bewandelen”, vertelde de oud-voetballer. Of Rose nu dan for real met Mbappé bezig is, moeten we nog achter zien te komen. De tijd zal het leren, zeggen we dan maar.

Rose Bertram is weer gezien met voetballer Mbappé, wat is er gaande?

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte