Ronnie Flex ‘flext’ weer met duur horloge en stapel geld

ANP 471837508

Boekpresentatie RONNIE van Leon Verdonschot, Ronnie Flex

Dat Ronnie Flex het financieel niet slecht heeft, dat is niks nieuws. Toch lijkt hij de drang te voelen om op te scheppen met zijn rijkdom. In een filmpje op Instagram showt hij zijn peperdure horloge en laat hij lachend een flinke stapel met geld zien. Dat terwijl hij eerder dit jaar nog overvallen is…

Opvallend filmpje

Het juice-account @realityfbi op Instagram spot het filmpje op het Instagram-account van een vriend van Ronnie. In het filmpje laten Ronnie Flex en zijn vriend hun dure horloges uitgebreid zien. Ook haalt de rapper een stapel geld met briefjes van 50 en 100 uit zijn zakken en begint hiermee te zwaaien. Dit gedrag is nogal opvallend aangezien hij eerder dit jaar nog overvallen is. Het juicekanaal heeft dan ook zeker een mening over de opvallende actie van Ronnie. Zo schrijft Realityfbi: ”Ronnie Flex schijnt niet veel te leren van zijn eigen patsergedrag. Of dit nou zo slim is, pochen met je horloge en geld…”

Eerdere overval

Eerder dit jaar is de rapper himself recht voor zijn eigen huis nog overvallen. De daders zouden een aantal sieraden van Ronnie hebben gestolen waarna ze er op een scooter vandoor gingen. Dit zou gaan om twee mannen, verder is het niet duidelijk of ze al opgepakt zijn. Ook gingen er verhalen rond dat de rapper bedreigd zou zijn met een vuurwapen. Gelukkig wist Ronnie hier wel verstandig te handelen en verweerde hij zich niet, waardoor hij er ongeschonden vanaf is gekomen.

Horloges stelen

Het is niet de eerste keer dat een rapper pocht met zijn rijkdom. Daarnaast weten ze waarschijnlijk maar al te goed dat hun horloges een gewild item zijn voor overvallers. Zo werd ook Lil Kleine in 2021 van zijn horloge beroofd, nadat hij deze uitgebreid op Instagram had laten zien. Toen hij na de albumrelease party van dj Jack Shirak naar buiten liep, pleegde drie personen een gewapende overval op de rapper om zijn horloge te stelen. Aangezien Ronnie Flex ook op deze release party aanwezig was, zou je zeggen dat hij ervan geleerd zou hebben. Toch lijkt niets minder waar..

Niks geleerd van overval? Ronnie Flex ‘flext’ weer met duur horloge en stapel geld

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte