Queen of Jetlags vroeg blijkbaar scheiding aan via e-mail

Noor de Groot ontvolgd door man 1

Gister schreven we over Noor de Groot (voorheen Queen of Jetlags) en haar man Sander Kleinenberg. Het gezin Kleinenberg gaat door heel wat heen op het moment. Eerder dit jaar werd duidelijk dat Noor een affaire had met familievriend Thijs Römer. Hoe haar relatiestatus momenteel is, is niet duidelijk, maar ze is wél samen gespot met Thijs. Sander heeft Noor ontvolgd op Instagram en Yvonne Coldeweijer komt het meer pijnlijk nieuws..

Ze heeft een scheiding aangevraagd.. via e-mail.

Ready for divorce?

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer postte vanochtend een story dat ze heeft vernomen dat Queen of ‘Red Flags’ zoals ze haar noemt, Sander heeft benaderd via e-mail om de scheiding aan te vragen.

Yvonne Coldeweijer Yvonne Coldeweijer

Ook denkt ze dat Noor serieuze plannen heeft om er met Thijs vandoor te gaan. Het is in elk geval een.. zooitje.

De affaire

Dat Noor een affaire had met Thijs kwam aan ‘t licht doordat Yvonne Coldeweijer met informatie daarover kwam. Ook leek het er toen op dat Sander al op de hoogte was en dat hij het liefst zijn gezin bij elkaar wilde houden. Het was even stil op de socials bij beiden en laatst vertelde Noor in een TikTok-video dat het niet zo heel erg goed met haar gaat. Of dat te maken had met dit alles is niet duidelijk.. maar je kunt natuurlijk altijd de som bij elkaar optellen.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte