‘Pijnlijk om te moeten accepteren’

DPLUS DADDY DAVE S1 PRESS PHOTO 377A0424 e1646295960423

discovery+

Verdrietig nieuws voor het jonge gezin van Dave Roelvink: hij en zijn vriendin Jazzlyn zijn uit elkaar. Dat maakt Dave zojuist bekend via Instagram.

Dave Roelvink en vriendin uit elkaar: ‘Pijnlijk om te moeten accepteren’

Dave heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Hij is weer teruggevallen in zijn verslaving, waardoor hij ook een aantal weken in een afkickkliniek heeft doorgebracht. Ook vriendin Jazzlyn had het er zwaar mee, volgens @lifeofyvonne. Volgens de roddelkoningin heeft Jazzlyn aangegeven de relatie te verbreken als hij niet zou afkicken.

En helaas is het niet bij woorden gebleven: de relatie is nu over. Of het te maken heeft met de verslaving van Dave is niet duidelijk, ookal zal dat wel z’n sporen hebben achtergelaten. Dave post wel een verklaring op zijn Instagram over de vervelende situatie: ‘Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten om te stoppen met onze relatie. Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben,’ zo laat hij weten.

dave_roelvink_statement Instagram Dave Roelvink

Slecht einde van het jaar

Dave vloog begin september naar Zuid-Afrika, waar hij zijn verslaving weer onder controle probeerde te krijgen. Vader Dries vertelt het volgende over de situatie: “Ik ben naar hem toegegaan en dan zit je daar, samen met je zoon op de bank. Ik heb Dave veel water laten drinken en op hem ingepraat om hem rustig te krijgen. Hij zat tegen een angstpsychose aan. Oververhit en zó onrustig.” Aan het einde van de realityserie De Roelvinkjes vertelde de familieleden ook dat het niet goed ging met Dave en dat ze de laatste aflevering op een vervelende manier moesten afsluiten.

Yvonne wist ook te brengen dat Dave afgelopen juli is vreemgegaan op Mallora, tijdens een dj-klus. Hij heeft toen een barmeid meegenomen naar zijn hotel en het personeel van het hotel zou ook op de hoogte zijn geweest van dit alles. Tjsa..

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte