Petri krijgt adviezen van Robert Ten Brink

petri robert

NPO

Als je B&B Vol Liefde een beetje gevolgd hebt dan ben je ook wel bekend met Petri. Petri kwam nou niet echt over als de gezelligste vrouw ooit en ook vond ze het lastig om een man te vinden die aan haar perfecte plaatje voldeed. Ze is samen met Robert ten Brink te gast bij het programma Boerderij Van Dorst, waar host Raven het hemd van het lijf vraagt.

Wat een combi.

Robert ten Brink en Petri?

Als er iemand is die mensen bij elkaar kan brengen, is het Robert wel. Hij is tenslotte al 20 jaar Mr. All You Need Is Love. “Ik dacht nou die kan mij misschien nog wel goede tips geven of helpen om aan de man te komen”, vertelt Petri. Toch heeft Robert wel z’n ideetjes over de liefde en over welke kandidaten hij wel leuk vond voor de Brabantse. “Die Hans, dat is nou typisch zo’n man dat ik denk: wat een schat van een man. Als je die nou een kans had gegeven.. Misschien heeft-ie wel heel irritante trekjes, die wij nooit hebben gezien?” en Petri kan alleen maar instemmen met die laatste uitspraak. We hadden ook niet anders verwacht.

We zullen onze zonnebril er even bij afzetten..

Mocht je heel even vergeten zijn wie deze pittige tante is.. hier nog een kleine samenvatting over de B&B-deelneemster. Petri werd tijdens haar opleiding Docent Nederlands-Frans, verliefd op Frankrijk. Ze houdt van de taal, het eten en het klimaat. Vooral de Franse cultuur spreekt haar erg aan. Na dertig jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, besloot ze ongeveer twee jaar geleden het roer om te gooien. Ze liet huis en haard achter en vertrok naar Frankrijk, het land waar ze zich zo thuis voelt.

Ze houdt van zingen, theater en leest graag een boek. Petri is lid van een boekenclub en de gastenkamers in haar B&B zijn allemaal naar Franse schrijfsters vernoemd. Ze voelt zich op en top gelukkig in Frankrijk, maar is van mening dat een liefde in haar leven het helemaal compleet maakt. Toch bleek het voor haar niet zo makkelijk om bepaalde dingen van zich af te laten glijden, elke man had wel iets wat haar niet aanstond. En flink ook. Laten we we hopen dat de wijze les van Robert heeft geholpen.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte