op deze datum begint het

fCz519JJeXEtMfR4CmM9tR7rZOB

The MovieDB

De familie Kardashian is weer terug! Het derde seizoen van de realityserie The Kardashians is afgerond en is binnenkort te zien bij Disney+. En als je denkt dat het deze keer misschien wél weer rustig is.. think again. Ook dit seizoen zit vol drama, Khloé vertelt het ons zelf in de trailer. Zoals we al weten is er afgelopen jaar genoeg gebeurd in de familie. Veel dingen zijn nog maar roddels, dus we zijn heel benieuwd hoe het nou eigenlijk echt zit.

The Kardashians seizoen 3

Alle vrouwen uit de familie zijn moeders (inmiddels zijn er al heel wat kinderen), weten hoe ze een bedrijf kunnen én moeten ook nog eens om kunnen gaan met de meningen van jan en alleman.. niet heel erg makkelijk. De trailer is uit en je kunt zien dat er genoeg drama in zit.. We zijn benieuwd wat we precies gaan zien. De rare relatie tussen Khloé en Tristan? Veel PDA van #Kravis? De break-up tussen Devin Booker en Kendall? Zien we baby Aire eindelijk ook?

Het nieuwe seizoen is vanaf 25 mei exclusief te streamen bij Disney+.

De eerste keer op tv

De familie was in 2007 voor ‘t eerst op de buis te zien in ‘Keeping Up With The Kardashians’. Toen bestond het gezin nog uit moeder Kris, stiefvader Bruce, zoon Rob en dochters Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. De laatste twee waren nog echte meiden die net aan het puberen waren. De show heeft 20 seizoenen gedraaid, tot en met 2021. Nu gaat de familie verder als ‘The Kardashians’, zonder vader Bruce (nu Cailtyn) en zoon Rob.

 

Kleine North begint ook een eigen bedrijf

Ja, je zat hier op te wachten. De getalenteerde North West treedt in de voetsporen van haar familie als het gaat om ondernemerschap. De negenjarige begint naar verluidt aan haar carrière en lanceert speelgoed- en skincarelijnen. Ja, dat lees je goed. Volgens The U.S. Sun heeft Kim Kardashian eerder deze maand vier nieuwe handelsmerken aangevraagd op naam van haar oudste dochter. Meer weten? Lees hier alles over North’s empire.

 

The Kardashians seizoen 3 zit wederom vol drama: op deze datum begint het

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte