Om deze reden draagt Marians huisvriend Eduardo een halsband

B B 2023 Marian


Marian

RTL

Mocht je, net zoals wij, B&B Vol Liefde flink aan het bingen zijn, dan is het je vast opgevallen dat Marians flamboyante huisvriend Eduardo een halsband draagt. En die reden is een stuk minder kinky dan je zou denken.

Eduardo en zijn halsband

Marian heeft een goede huisvriend, dat is Eduardo. Olof had wel wat moeite met hem in het begin, maar Eduardo doet geen vlieg kwaad. Ook kijkers van het programma vonden hem wat aanwezig, maar dat blijkt verder in ‘t programma helemaal geen probleem.

Inmiddels heeft Marian al heel wat mannen mogen ontvangen in haar prachtige Portugese huis, maar Eduardo is altijd een vaste factor. Als je goed oplet zie je dat hij een halsband draagt. Waar sommige mensen dat als kinky kunnen zien, heeft dat voor Eduardo een hele andere en helemaal niet zo kinky reden. Integendeel zelfs. RTL vraagt dan ook aan haar hoe dit precies zit: “Ik heb heel veel opmerkingen gehad over Eduardo’s zijn halsband. Dat is eigenlijk heel triest, want hij heeft zijn hond op moeten geven. Die hond dat was zijn alles.” Tikkie luguber, maar ook wel zielig.

Over Marian

De vrolijke Marian is een goed verzorgde, selfmade-woman die na een leven hard werken nu heerlijk geniet van een leven onder de Portugese zon. Ze is een op en top gastvrouw die graag haar gasten verwelkomt in haar luxe villa. Marian woont al 35 jaar in de Algarve. Ze zette een succesvol makelaarsbedrijf op en hielp veel mensen aan prachtige huizen in Portugal.

Ze is een actieve dame die regelmatig een balletje op de naastgelegen golfbaan slaat. Ze sluit een dagje op ‘the green’ graag af met een glaasje wit. Voor haar staan dieren op nummer één. Haar chihuahua Amy gaat overal mee naar toe. Marian is een echte levensgenieter en stilzitten komt niet voor in haar vocabulaire. Ze zoekt een bourgondische man die nog actief is en vol initiatief in het leven staat. We zijn heel erg benieuwd voor wie zij uiteindelijk kiest, maar wij denken Ed.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte