Olof uit B&B Vol Liefde is nu een influencer en daar is niks mis mee

olof e1692693139931

Videoland

Als er iemand is die populair is na het kijken van B&B Vol Liefde.. is het Olof wel. Olof vond geen liefde bij Marian, maar hij won wel de harten van het Nederlandse publiek. Hij is regelmatig te gast in tv-uitzendigen, hij heeft een goedlopend Instagram-kanaal én zelfs een eigen webshop. Da’s nog meer dan mening Temptation Island-deelnemer 😜

Olof is de leukste man van Nederland

Olof Ormeling is een hit – iedereen wil hem ‘adopteren’ als opa of wil met hem op de foto. Olof heeft de hype ook begrepen en speelt daar goed op in. Of hij ‘t zelf het meesterbrein is of één van zijn kleinkids, dat blijft nog even in het midden. Maar populair is ‘ie wel en dat betekent dath hij een tweede carrière heeft overgehouden aan zijn deelname. Influencer!

“Afgelopen zondag was ik te gast in de talkshow van @renzeklamer bij @rtl.nl Iedereen vroeg van tevoren aan mij of ik niet zenuwachtig was.
Nee hoor, dat was ik niet. Gewoon mezelf blijven! Ik vond het heel leuk!”, schrijft hij bij de post.

Op de golfbaan

Het zijn wel echte opa-selfies, maar dat maakt het misschien nóg leuker. Ook is hij vaak te vinden op de golfbaan en daar plaatst hij dan ook over.

Eigen website

Ook heeft ons Olof een eigen website. Hier kan je stemmen op de televisierring, vindt je meer info over hem én kan je merch kopen. Jawel, merch.

Olof de acteur

Eerder werd bekend dat Olof een klein rolletje heeft in een Nederlandse film. Hij speelt daar een B&B-gast, want dat kan hij natuurlijk als de beste. RTL Boulevard spreekt hem en zijn collega B&B-deelneemster Anne. “Jullie zijn gewoon filmsterren,” begint Aran. “Ja, daar is niks mis mee”, grapt Olof. Dat is zijn nieuwe slagzin, eerder vertelde hij al dat hij herkend wordt en dat mensen naar hem toekomen om gezellig met hem te praten. “Het is een leuke ervaring, je weet niet wat je overkomt,” vertelt Anne. Maar.. Anne en Olof? Wat ‘spelen’ ze van elkaar en waarom ontbijten ze samen? Daar zijn ze nog niet helemaal over uit, vertelt Anne.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte