Olof en Anne hebben rol in speelfilm, wat spelen ze van elkaar?

olof e1692693139931

Videoland

Als jij ook een grote fan bent van B&B Vol Liefde (net zoals wij), dan hebben we iets héél leuks voor je. Fanfavorieten Olof en Anne zijn binnenkort namelijk te zien op het witte doek. Ja, ze hebben dan wel niet de liefde gevonden, maar wel een nieuwe bijbaan.

B&B Vol Liefde-Olof en Anne hebben rolletje in nieuwe speelfilm

RTL Boulevard sprak de twee nieuwe filmsterren op de set van de film Bed & Breakfast. Het wordt een romantische komedie en Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen de hoofdrol, maar er zijn dus ook twee rolletjes weggelegd voor de ervaren B&B-gasten. Wat spelen ze dan? Juuuuuist, gasten.

“Jullie zijn gewoon filmsterren,” begint Aran. “Ja, daar is niks mis mee”, grapt Olof. Dat is zijn nieuwe slagzin, eerder vertelde hij al dat hij herkend wordt en dat mensen naar hem toekomen om gezellig met hem te praten. “Het is een leuke ervaring, je weet niet wat je overkomt,” vertelt Anne. Maar.. Anne en Olof? Wat ‘spelen’ ze van elkaar en waarom ontbijten ze samen? Daar zijn ze nog niet helemaal over uit, vertelt Anne.

Fangirlen

Mingus Dagelet is mega B&B-fan dus hij vindt dan ook maar wat tof dat hij samen mag werken met de twee sterren. Hij kan Olof dan ook heel goed nadoen, iets wat Olof zelf ook heel erg grappig vindt. Bekijk het fragment op de website van RTL Boulevard.

Reizen naar de B&B’s? Dat blijkt heel erg populair te zijn

Helaas zit het er alweer op: het avontuur van ‘B&B Vol Liefde’. De afgelopen weken keken we toe hoe Nederlandse B&B-eigenaren over de hele wereld, op soms wat knullige wijze, de liefde probeerden te vinden. Dat het een van de populairste programma’s is, dat blijk nu maar weer eens extra. Het reisverkeer naar bestemmingen uit het programma is 30% toegenomen, volgens onderzoek van Skyscanner. En dat snappen wij wel, want hoe leuk is het om de B&B’s in het echt uit te proberen?!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte