Olivia Rodrigo geeft extra concert in Amsterdam, hier registreer je

Olivia Rodrigo

ANP

Goed nieuws voor alle fans van de Amerikaanse zangeres Olivia Rodrigo: er komt volgend jaar nóg een concert. Dat ze een concert zou geven was al duidelijk, maar nu komt er toch nog eentje bij. Ook moet je je registreren, wij vertellen je hoe je dat moet doen.

Olivia Rodrigo geeft volgend jaar een extra concert in Amsterdam

Hoe leuk: concertorganisator MOJO heeft vrijdag een extra optreden van de Amerikaanse zangeres aangekondigd. De 20-jarige staat nu op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei in Amsterdam. Olivia is bekend geworden door haar rollen in de series Bizaardvark en High School Musical: The Musical: The Series, maar brak in 2021 door als zangeres met het nummer Drivers License.

De actrice en popster verovert niet de hitlijsten, ze is ook razend popualair op TikTok met de nummers ‘bad idea right?’, ‘vampire’ en ‘Good 4 U’. In 2021 bracht ze haar recordbrekende debuutalbum SOUR uit, en inmiddels is ook haar gloednieuwe tweede plaat GUTS verschenen. In 2024 start de GUTS world tour, waarmee ze naar Ziggo Dome komt. Nou dat is nog eens leuk!!!

Wil je erbij zijn? Je moet je wel eerst registreren voor de kaartverkoop, dus doe dat vooral als je de tickets niet wil missen. Registratie is open tot zondag 17 september 23.00u.

Dit zijn de favoriete make-upproducten van celebs

Celebs zijn altijd prachtig en zien er uit om door een ringetje te halen. Natuurlijk hebben zij vaak een heel team om hen heen en ze krijgen de duurste producten opgestuurd. Maar de spullen uit de drogist werken vaak nét zo prima en zijn voor ons een stuk bereikbaarder. Good to know: er zijn een hoop producten onder de 15 euro die jij heel makkelijk kunt kopen en uit kunt proberen zonder je schuldig te voelen tegenover je zorgvuldig opgebouwde spaarrekening en wij hebben ze op een rij gezet.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte