‘Nu heeft hij van mij een soa’

ANP 480811965

Mischa Schoemaker

In de nieuwste aflevering van de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica over een zeer stressvolle dag uit haar leven. Ze dacht namelijk dat ze haar date een soa had gegeven, omdat hij klachten ervaarde.

Monica in paniek door soaklachten date

Monica leidt het verhaal in door te vertellen dat ze leuk contact heeft met een Engelstalige man. Ze appen eerst een week lang en daarna was het tijd om af te spreken. En ja, van ‘t een komt het ander.. Monica heeft het bed gedeeld met haar date. Niks aan de hand, zou je denken, dat gebeurt.

Alles was leuk en aardig, tot dat haar date met een vervelende mededeling kwam. “Hij zegt: nou, ik heb sinds dit weekend last van klachten bij mijn geslachtsdeel,” vertelt Monica.  “Zes weken daarvoor heb ik onbeschermd seks met iemand gehad. En ik dacht gelijk: kut, dat kan dan van die persoon komen. Dan heb ik het en nu heeft hij van mij een soa. (..) Dat is zo’n kutgevoel.”

Hoe zit het met die soa?

Ze voelde zich er behoorlijk rot door en ging zich gelijk laten testen. Niet bij de GGD, dat vond ze ongemakkelijk. Daarom ging ze naar een privékliniek en dan krijg je ook nog eens binnen twee uur de uitslag, wat in zo’n situatie ook wel fijn is. Flink dokken, maar dat merk je met zo’n bankrekening niet. Test gedaan en wat bleek? Negatief. Had hij het dan van iemand anders opgepikt? Zo. Veel. Vragen.

Hoe zit het met haar date?

Monica onthult ook nog hoe het afgelopen is voor haar date: “Toen ging hij naar de huisarts en bleek het gewoon een irritatie te zijn. Het was na een week weg. Nou, ik heb echt gewoon 24 uur in blinde paniek geleefd.”

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte