Nederlandse Love Island-ster in verwachting na intens vruchtbaarheidstraject

loesje rambaldo e1707985788955

Loesje Rambaldo

Love Island-babynieuws! De mooie brunette Loesje Rambaldo krijgt samen met haar vriend een baby’tje. Veel Love Islanders krijgen momenteel een kindje, maar voor Loesje bleek de weg naar zwanger worden niet zo makkelijk. Daarom is ze nu ook extra dankbaar.

Nederlandse Love Island-ster in verwachting

In het filmpje, wat Loesje deelt op Instagram, is te zien dat ze een vruchtbaarheidstraject heeft gevolgd om zwanger te kunnen worden. Dat is natuurlijk ontzettend intensief en spannend en je hoopt dan ook maar dat het een goede uitkomst heeft. Gelukkig voor Loesje en haar vriend Rafiq is dit dus duidelijk het geval. Ze laat dan ook weten erg dankbaar te zijn voor deze mooie ontwikkeling: “Grateful is an understatement. 👶🏽🤍”

Bekijk de beelden van haar traject hieronder:

Alle vrienden van Loesje vinden het dan ook ontzettend fijn voor het stel en het regent felicitaties in de comments. “WAT GEWELDIG VOOR JULLIE ❤️❤️ Gefeliciteeeeeerd!!!” reageert Zoey Ivory. Ook de zwangere Channah is blij voor het stel: “Gefeliciteerd wat geweldig !! 😍❤”

Loesje in Love Island

Als je het vierde seizoen van Love Island hebt gekeken, dan heb je Loesje zeker gezien. Ze vond toen de liefde bij Deniz, maar dat hield geen stand. Na de break vertelde ze: “Tussen mij en Den is het anders gelopen dan wat we beiden gehoopt hadden. We woonden heel ver uit elkaar en er kwam nou eenmaal heel veel op ons af na Love Island. Ik was niet echt met liefde bezig maar meer met mijn nieuwe drukke bestaan.” Tjsa, dan werkt het inderdaad niet.

Grazia

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte