Monica Geuze vertelt over date met 20 jaar oudere man: ‘Ontzettend dronken’

ANP 461833778

ANP/Hollandse Hoogte/Edwin Janssen

Monica Geuze zit in haar single girl era en iedereen mag het weten. In haar eigen podcast Geuze & Gorgels vertelt ze dan af en toe ook wat over haar avonturen. Zo heeft ze zelfs een tijdje afgesproken met een man die maar liefst 20 jaar ouder was.

Oudere mannen voor Monica

Monica geeft toe dat ze best wel voor ouder wil gaan. Kaj is wel benieuwd wat haar grens dan is. 55 jaar, zo vertelt ze. En dat ze dat ook uitprobeert in het ‘echie’ daar heeft ze ook wel een verhaal over.

Ze heeft namelijk een date gehad met iemand die 20 jaar ouder is. Alles leuk en aardig, maar tijdens die date kwam ex-vriend en baby daddy Lars Veldwijk het restaurant binnengelopen.

“Er komt ineens iemand binnen en ik draai me om en het is de vader van Zara-Lizzy. Die staat ineens naast me”, vertelt Monica. “Dus ik loop naar hem toe. En toen zei hij: ‘Is dit je date?!’”

Stomdronken

Als dat niet awkward genoeg is, gebeurt er ook nog iets anders. Het liep namelijk niet al te best af voor haar date, omdat hij nogal dronken was geworden. “Die vent zakt bijna door zijn hoeven. Zo ontzettend dronken geworden”, vertelt ze.  “Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en op de stoep valt.”

 

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte