Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette

ANP 461833778

ANP/Hollandse Hoogte/Edwin Janssen

Breaking: Monica Geuze gaat op zoek naar de perfecte man, zo zegt ze zelf. Videoland post zojuist een video waarin Monica indirect vertelt de nieuwe Bachelorette te zijn. Met rozenblaadjes en al.

Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette

Als er één felbegeerde vrijgezelle dame is, is het Monica wel. Na haar breuk met Robbert geniet ze van het single leven, maar laat in haar podcast af en toe wel doorschemeren dat ze het moelijk had met de breuk. Na haar fling met Rijk Hofman lijkt ze nu helemaal klaar te zijn om zich in de datingwereld te storten.

Videoland post namelijk een video van Monica mét roos, terwijl ze vertelt op zoek te zijn naar de perfecte man. Nou, dat betekent maar één ding: DE BACHELORETTE! We weten verder nog niet zo heel veel, Videoland vertelt dat er vanmiddag meer informatie komt. Of het is een nieuw soortgelijk programma, maar wij gaan toch voor De Bachelorette. Hoe leuk?! De perfecte kandidate in onze ogen.

Fawrynotsawry vindt ‘t nu al enig: “Waar ik mij opgeven??” en verder worden er al héél veel mannen getagd in de comments. Animo genoeg lijkt ons zo.

Van presentator naar Bachelorette

Vorig jaar presenteerde Monica het programma, toen Sylvia Geersen op zoek ging naar de liefde. In een Instagram-video van Videoland vertelden Monica en Sylvia dat ze samen niet veel hebben meegemaakt tijdens de opnames van De Bachelorette. “Want jij was de hele tijd op date, en je liet mij de hele tijd maar een beetje zitten in mijn hotel”, grapt Monica. “Ja, en dan moest ik later vertellen hoe het allemaal was gegaan”, vult Sylvia aan. “En dan keken we elkaar aan, en dan schoot ze weer in de lach, en dan schoot ik weer in de lach en dan moest alles weer opnieuw.”

Laten we hopen dat er voor Monica ook een goeie sidekick in het verschiet ligt. Zoals.. Kaj Gorgels misschien? Dat zou toch wel heel erg tof zijn.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte