Mitch en Iris verbreken verloving en gaan uit elkaar

mitch iris e1681897047683


Temptation Island Iris en Mitch Tom Cornelissen

RTL beeldbank

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Mitch tijdens zijn Temptation Island-avontuur had bedacht dat Iris écht de ware voor hem was en dat hij met haar wilde trouwen. Dat vroeg hij dan ook, geheel onverwacht, tijdens het laatste kampvuur. Na de serie bleek dat het allemaal niet heel makkelijk ging. Mitch was niet gelukkig en moest heel hard nadenken. Nu gaan ze toch uit elkaar, zo laten ze weten op Instagram.

Mitch en Iris verbreken verloving en gaan uit elkaar

In het programma Beach Bar van RTL vertelde Mitch destijds over de nasleep van het programma: “Het heeft inderdaad héél veel effect gehad op onze relatie. Dusdanig zelfs dat ik me een tijdje heb afgevraagd of ik nog wel gelukkig was. Omdat je niks samen kan doen, alleen maar thuis zitten. Je raakt elkaar een beetje kwijt. Dat was heel zwaar.” Iris vertelt dat zij hier minder last van heeft gehad en dat ze Mitch daarom een tijdje met rust gelaten heeft.

Mitch moest alles weer even op een rijtje zetten. Hij laat weten dat hij bij het zien van de dreamdate zich afvroeg waarom hij überhaupt getwijfeld had aan hun relatie. ”Je ziet weer hoe gelukkig je daar bent en hoe gelukkig zij is. Het ligt helemaal niet aan haar”, vertelt Mitch.

Toch een einde

Nou is het toch niet goedgekomen en dat ligt dus vooral aan Mitch. Hij plaatst dan ook een bericht op Instagram met de reden waarom de relatie niet meer te redden is: “De afgelopen tijd zat ik heel erg met mezelf in de knoop. Eerder aangegeven dat ik niet wist of ik gelukkig was zoals jullie bij onze beach bar bij fawrynotsawry gezien hebben. Op dat moment gedacht wél gelukkig te zijn. Nou zijn we weer enkele weken verder en ben ik erachter gekomen, dat op dit moment ik mij niet gelukkig voel. Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij. Ik zit nog steeds heel erg met mezelf in de knoop, ik weet in ieder geval dat ik hier niet op mijn plek ben (ons huis). Voor nu hebben we besloten om een eind te maken aan de relatie en gaan we binnenkort onze eigen weg.”

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte