Mikky Kiemeney deelt eerste foto van babybump

ANP 468385504 e1688383331392


Mandatory Credit: Photo by Urbanandsport/NurPhoto/Shutterstock (13897054af)
Mikky Kiemeney 02 May 2023

Gister maakten Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong bekend in verwachting te zijn van een kindje. Het filmpje werd binnen no-time honderdduizend(en) keren bekeken en het regent dan ook felicitaties voor het mooie stel. Dat Mikky al een goed aantal weken zwanger is is dan ook duidelijk, want ze heeft al een prachtige buik. Gister was ‘ie al even kort in de video te zien, maar vandaag deelt ze dan nog een foto. Mét haar eerste ‘kindje’ erbij, hondje Jagger.

Mikky Kiemeney deelt eerste foto van babybump én hondje Jagger ligt er ook bij

Het stel is al heel wat jaren samen en zijn ook al verloofd. Vorig jaar vroeg Frenkie zijn vriendin ten huwelijk en sindsdien zitten ze op een roze wolk. Dat daar nu ook nog een kleintje uitkomt, is natuurlijk al helemaal prachtig. Gister deelde het stel onderstaande video op Instagram:

En vandaag mag iedereen het weten: Mikky is zwanger en heeft dus al een mooie buik. Die deelt ze vandaag dan ook trots op haar Instagram Story, samen met hondje Jagger die heel lief op haar buik ligt.

Mikky KiemeneyBron: Instagram Mikky Kiemeney

Dat Mikky en Frenkie al heel erg lang aan elkaars zijde staan, dat is geen geheim. Hoe hebben ze elkaar eigenlijk ontmoet? De twee hebben bij elkaar in de klas gezeten en zijn dan ook al samen sinds hun middelbare schooltijd.

Mikky viel eerst op zijn schoenen, vertelde ze eerder: “We hebben elkaar leren kennen op school. Eigenlijk heel grappig want we moesten een debat tegen elkaar voeren. Het was bij Nederlands en dan moet je dus tegen elkaar debatteren. Hij is niet echt een hele erge prater en hij vond school sowieso niet heel erg leuk. Ik had dat debat helemaal voorbereid en allemaal punten opgeschreven, dus ik ging er helemaal in op. En toen dacht ik: wat heeft hij leuke schoenen aan. Dat was het eerste wat ik aan hem zag. Ik weet niet eens meer wie er toen heeft gewonnen. Ik denk dat we ongeveer 16 waren toen we een relatie kregen”.

Mikky Kiemeney deelt eerste foto van babybump en hondje Jagger ligt er ook bij

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte