Margot Robbie geeft tour door Barbie-huis, dít detail is zeer opvallend

Barbie huis e1687421460151.webp


Barbie-huis

Foto: Jaap Buitendijk/ Courtesy of Warner Bros. Pictures

Wij kunnen niet wachten tot de gloednieuwe film Barbie eindelijk in de bioscoop verschijnt. Nadat Warner Bros Pictures eerst een teaser en recent ook de trailer van de film uitbracht zijn wij al helemaal verkocht. Want even serieus: hoe geweldig is dit roze wereldje waarin Barbie en Ken leven?! Wij kunnen niet wachten om er meer van te zien. Lucky us want interieur-magazine Architectural Digest nam een kijkje op de set een delen een home tour door het knalroze huis waar Barbie in leeft.

En er is één detail.. dat zal je verbazen.

Margot Robbie geeft een home tour

We moeten nog een maandje wachten tot we eindelijk naar de bioscoop kunnen om de roze belevingswereld van Barbie op het grote doek te bewonderen. De film geeft ons niet alleen een nostalgisch gevoel, de speelpop is ook uitgegroeid tot een echt mode-icoon. We kunnen dan ook niet wachten om alle outfits van Barbie (Margot Robbie) te bewonderen. In de trailer kregen we al een kleine sneakpeek en nu krijgen we een heuse tour door het huis zelf. Of nou ja.. de set.

Een mix van echt en nep

Tijdens de home tour legt Margot Robbie uit dat het er allemaal een beetje nep uit moest zien. ”We hebben een mix van dingen die hier fysiek staan, maar ook stickers. Er is ingespeeld op de wereld van speelgoed en hoe het eruit zou zien als het een Mattel-product was”, vertelt Barbie herself. ”Duidelijk nep, maar wel heel satisfying”, aldus Margot Robbie. Bij het zwembad is dit neppe aspect bijvoorbeeld goed terug te zien. Zo kunnen we in de home tour zien dat Barbie van haar glijbaan gaat en in het zwembad terechtkomt, waar dus geen echt water in zit. Het is dus een nepzwembad! Net zoals de barbie-accessoires in real life, is alles van plastic. Wat een leuk bedacht detail. ”Het was heel grappig om te zien hoeveel mensen het zwembad vermeden. Iedereen liep eromheen”, vertelt de actrice.

Roze, roze en nog eens roze

De regie van de Barbie-film is in handen van Greta Gerwig. Ze vertelt aan het interieur-magazine over de eindeloze gesprekken over de kleur roze. ”Dit is het product van zoveel discussies, en zoveel referentiemateriaal. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vergaderingen die we hebben gehad over roze. We zaten met al deze verschillende soorten roze, en we keken zo van: ‘What is THE pink? Hierbij laat ze weten dat ze het allemaal niet te classy wilde hebben. ”Toen ik een klein meisje was, hield ik van de meest roze, de meest felle dingen.” Misschien een klein beetje fout, maar perfect voor een Barbie-film.

Op 21 juli is de film dan eindelijk in de bioscoop te zien. Can’t wait!

Dít detail aan het knalroze Barbiehuis uit de film ‘Barbie’ zal je verbazen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte