Love Island-Jotti heeft opnieuw de liefde gevonden bij deze jongen

NSMBL 1 2023 08 23T102934.682

ANP

Samen met Cas Hooijer won Jotti Verbruggen het vorige seizoen van Love Island. Het gelukkige koppel verliet samen de villa, maar van een oneindige liefde was helaas geen sprake. De twee gingen uit elkaar, maar nu slaat Jotti een nieuwe vriend aan de haak.

Op het Instagram-account van Juice Channel spotten we de nieuwe lover van Jotti.

Dit is de nieuwe vriend van Love Island-Jotti

Op de foto’s die het juicekanaal deelde zien we dat Jotti gezoend word. En dat is niet door zomaar iemand, maar door haar nieuwe vlam Jan Bert. Echt lovende woorden heeft Juice Channel niet voor haar over, want ze noemen haar een ‘een golddigger die rijke mannen verliefd op haar laat worden voor luxe vakanties en producten, om ze vervolgens weer bij het grofvuil te zetten’. Hiermee verwijzen ze naar de vermeende verhouding van Jotti en Wesley Sneijder. Maar om nu meteen zulke grove teksten te plaatsen…

Jan Bert plaatst op zijn (gesloten) Instagrampagina een foto waarop hij samen met Jotti te zien is en hij haar een kus op haar wang geeft. En we moeten eerlijk zeggen: de twee zien er dolgelukkig en stapelverliefd uit. Kijk de foto’s hier.

De break-up met Cas Hooijer

De Vlaamse Jotti en de Amsterdamse Cas hebben het derde seizoen van Love Island gewonnen en gingen sindsdien als verliefd stel door het leven. Toch doofde het vuur en ging het stel in november 2022 uit elkaar. Jotti kondigde de break-up aan met een story op Instagram. Het vermeende overspel van Cas zou veel te maken hebben met de breuk van het stel. ”Helaas kloppen de roddels en heb ik een einde moeten maken aan de relatie van mij en Cas” schreef Jotti in het bericht. Nu, dik tien maanden later, heeft Jotti ook weer de liefde gevonden bij haar Jan Bert.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte