Lizzy van der Ligt op hardhandig wijze mishandeld op straat

Schermafbeelding 2021 04 08 om 10.55.25


Instagram @lizzyvdligt

Het gebeurt nog steeds: mensen worden mishandeld zonder enkele reden. Nu laten niemand minder dan Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt zelf weten dat zij in de nacht van vrijdag op zaterdag het slachtoffer is geworden van zinloos geweld. Ze is door een vreemde man namelijk op hardhandig wijze mishandeld op straat.

“Ze is door hem het ziekenhuis ingeslagen.”

Lizzy van der Ligt mishandeld

Op het Instagram-account van Lizzy van der Ligt is te zien hoe zij samen met vrienden en familie genoot van een heerlijke avond in Den Haag. Echter laat de mode -en lifestyle styliste iets later weten dat haar avond op een helse manier eindigde. Nadat ze met een taxi naar het huis van haar ouders was gegaan werd ze namelijk op brute wijze aangevallen door een vreemde man.

“Ik stap op de hoek van de straat uit de taxi en zie een stel (man en vrouw) op de stoep zitten. Ik loop er gewoon omheen, maar voelde iets verderop dat iemand mij achtervolgde, en voor ik het wist werd ik door de man in mijn gezicht geslagen en viel ik op de grond. Zonder enige uitleg of beroving. Daarna sprong hij achterop de fiets van de vrouw en liet mij in een plas bloed achter.”

Lizzy van der Ligt

Yuki Kempees

Ook de vriend van Lizzy van der Ligt, Yuki Kempees, is naar Instagram gegaan om zich uit te spreken over deze vreselijke gebeurtenis. “In de nacht van vrijdag op zaterdag is mijn lieve meisje en de aller liefste moeder van mijn twee mooie dochters Lizzy, op brute wijze mishandeld op straat,” begint hij zijn berichtje. “Ze is na een avondje stappen achtervolgt door een man en in het holste van de nacht door hem aangevallen. Ze is door hem het ziekenhuis ingeslagen.”

Daarnaast laat hij weten dat het in deze situatie ging om zinloos geweld. Hij vervolgt: “Ze is niet beroofd en er is niks gezegd. Het is een pure uiting van zinloos geweld geweest en een monster heeft mijn meisje gepakt.”

Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt op hardhandig wijze mishandeld op straat: ‘Volledig kapot geslagen gezicht’

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte