‘Lil en Jaimie zijn weer samen’

ANP 84622814

ANP

Schreven we net nog over de geruchten dat Lil Kleine en Jaimie Vaes weer een setje zouden zijn.. blijkt dat nu toch nog echt waar te zijn ook. Watte?! Volgens Yvonne Coldeweijer dan. De roddelkoningin geniet nu van haar pasgeboren baby, maar ze kan het toch niet laten om dit te brengen. Jaimie claimt zelf dat er niks van waar is, maar we weten allemaal.. Yvonne komt wel vaak met de feiten, of je het nou leuk vind of niet.

Hou je vast, want het is weer een apart verhaal.

Lil en Jaimie weer samen

Het is waar volgens dé roddelkoningin van Nederland: de exen zijn weer samen. Yvonne brengt het nieuws omdat ‘Boulie’ (RTL Boulevard) dat niet durfde. Bekijk hieronder wat ze te zeggen heeft:

“Het klopt: Lil en Jaimie zijn weer samen! Het allerstomste idee van 2023. Hoewel Lil heel hard aan zichzelf heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen. Maar deze twee bij elkaar zijn TOXIC! Ik heb zelfs begrepen dat dat de reden is dat Koen van Dijk zijn vriendschap met haar verbroken heeft.” Ai..

Yvonne Coldeweijer, Lil Kleine Jaimie Vaes @lifeofyvonne

Een helse rit

In februari vorig jaar postte @lifeofyvonne een video waarop te zien was hoe Lil Kleine nu ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Jorik werd daarna gearresteerd. Later bleek dat Jaimie die beelden zelf had gelekt en Yvonne de opdracht had gegeven om deze te publiceren.

In het gesprek vraagt Vaes of Coldeweijer het filmpje zo snel mogelijk online kan zetten. Vaes lijkt door het filmpje te lekken vooral een manier te zoeken om uit haar turbulente relatie met Scholten te komen. „Ik moet dit doen, want anders kom ik nooit aan deze ellendige situatie”, legt ze uit aan Coldeweijer. „Ik heb de man zoveel kansen gegeven, maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd: nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar.”

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte