Koninklijke hond Mambo steelt de show tijdens fotoshoot

ANP 472778814 e1688134609338


Fotoshoot de Oranjes met hondje Mambo.

ANP REMKO DE WAAL

Het was weer tijd voor de jaarlijkse zomershoot van de Oranjes en dat betekent dat we weer op leuke nieuwe kiekjes van onze koninklijke familie kunnen rekenen. Zo kunnen we ook dit keer zien hoe Máxima haar mooiste outfits uit de kast trekt, hoe de prinsessen stralen en hoe trots onze koning naar zijn gezin kijkt.

Toch gaat dit keer alle aandacht ergens anders naar toe…

Jaarlijkse fotoshoot

De jaarlijkse zomerfotoshoot van de Oranjes vindt dit jaar plaats bij strandtent La Cantina op het Zuiderstrand in Den Haag. Vorig jaar zou de fotosessie hier eigenlijk ook al hebben plaatsgevonden, maar vanwege slecht weer werd dit toen verplaatst naar Paleis Noordeinde. Dit jaar had de familie wel geluk en trokken zij erop uit om met hun blote voeten in het zand te staan en dat levert zomerse taferelen op. Toch gaat de aandacht niet alleen naar de koninklijke familie… Of nou ja, een ander lid van het gezin.

Zomerse foto’s voor de kleine Mambo

Het hele gezin is voor de fotoshoot aanwezig en ook het pluizige hondje Mambo is van de partij. Op de foto’s is te zien dat het hele gezin voor een casual look gaat. Dat onze koninklijke familie fotogeniek is en het leuk doet op foto’s, is niks nieuws meer, maar dat zij een fotogenieke hond hebben kunnen we nu ook wel met zekerheid zeggen. Mambo trekt namelijk alle aandacht naar zich toe, en niet alleen omdat hij zo schattig is. Hij graaft, rent en vliegt rond.

Koninklijke familie hondje Mambo fotoshoot OranjeANP REMKO DE WAAL ANP REMKO DE WAALDe Oranjes fotoshoot strand hondjeANP KOEN VAN WEEL koniklijke familie MamboANP REMKO DE WAAL

Hondje Mambo

Twee jaar geleden kondigde de koninklijke familie via social media aan dat ze een nieuw gezinslid hadden. ”Maak kennis met Mambo, het nieuwste lid van het koninklijk gezien”, schreef de koning op Instagram. Voor wie het zich afvroeg: Mambo is een Toy Poedel en inmiddels bijna drie jaar oud. Deze hondjes staan erom bekend dat ze graag aandacht krijgen en zich onderdeel van het gezin willen voelen. Aan de fotoshoot te zien is dat dus aardig gelukt!

Het meest harige lid van de koninklijke familie steelt de show tijdens jaarlijks fotomoment

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte