Kim Kardashian is onherkenbaar in ‘American Horror Story’

352243979 825543955629999 8936180640964653450 n 1 e1686210161566


Instagram @kimkardashian

Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian heeft een rol te pakken in het komende seizoen American Horror Story. Nu zijn de eerste beelden hier en fans schikken van Kims onherkenbare look.

Ryan Murphy, die eerder kwam met Dahmer, is terug met een nieuw seizoen van zijn geliefde AHS en de cast barst van de sterren.

Kim Kardashian onherkenbaar in American Horror Story

Kim Kardashian is een flinke make-over ondergaan voor haar rol in de populaire horrorserie. We spotten Kim in de teaser van het nieuwe seizoen met een bleek gelaat en lange witte lokken.

American Horror Story Kim Kardshian FX

Haar medespelers Emma Roberts en Cara Delevingne waren gekleed in soortgelijke looks terwijl gezichtsloze figuren griezelig rondjes dansten. Dit belooft weer een angstaanjagend seizoen te worden.

Kim als actrice

Voor Kim Kardashian is dit de eerste keer in een horrorserie – en dan heeft ze meteen de beste te pakken. Ze speelt een rol die op haar lijf geschreven is, want Ryan Murphy en scenariste Halley Feiffer creëerden de rol speciaal voor haar.

“Kim is among the biggest and brightest television stars in the world and we are thrilled to welcome her to the AHS family. Emma Roberts and I are excited about collaborating with this true force in the culture. Halley Feiffer has written a fun, stylish and ultimately terrifying role especially for Kim, and this season is ambitious and unlike anything we have ever done” stelt showmaker Ryan Murphy bij The Hollywood Reporter.

American Horror Story seizoen 12

Voor het eerst in de geschiedenis van AHS leunt de serie op bronmateriaal uit het echte leven. Het seizoen heet Delicate en is, gedeeltelijk, gebaseerd op Danielle Valentine’s aankomende roman Delicate Condition. De roman komt in augustus uit bij Sourcebooks Landmark en wordt beschreven als een aangrijpende thriller over een vrouw die ervan overtuigd raakt dat een sinister figuur er alles aan doet om ervoor te zorgen dat haar zwangerschap nooit doorgaat.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte