Jutta Leerdam en Jake Paul vieren jubileum met schattige video

Jutta Leerdam en Jake Paul e1697638306665

ANP

Niemand zag ‘t aankomen, de relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul. Ook toen bekend werd dat ze een stelletje zijn, geloofden mensen er niks van. En zo wel, dan werd er wel wat van gevonden. Toch bewijzen ze iedereen met kritiek ongelijk, want inmiddels vieren ze al hun eerste jubileum.

Zes maanden samen.

Jutta Leerdam en Jake Paul vieren jubileum met schattige video

Topschaatser Jutta Leerdam date nu een tijdje met de Amerikaanse YouTuber Jake Paul en dat was opvallend nieuws. Veel fans vonden de match dan ook maar niks en hopen niet dat het bad boy-imago van Jake invloed heeft op de nuchtere Jutta. Het stel wil graag laten zien hoe ze samen zijn en eerder dit jaar plaatste Jake een drie kwartier durende video geplaatst waarin hij zijn nieuwe vriendin aan al zijn volgers voorstelde. Inmiddels zijn ze al zes maanden een stelletje en het wordt dan ook duidelijk dat de twee eigenlijk wel goed bij elkaar passen. Sportief, gek en vol energie. Moet ook wel, als je op hoog niveau sport en ook uren moet vliegen om elkaar te zien.

Jutta plaatst dan ook een lieve compilatie van de afgelopen zes maanden op haar TikTok-account, waarin ze haar vriend in het zonnetje zet.

@juttaleerdam

I love you @Jake Paul ❤️

♬ son original – Song-_-

Nederland versus Amerika

Ook kan Jutta het heel erg goed vinden met de familie van Jake. Zo staat ze regelmatig op de foto met de moeder van Jake en is ze ook, wanneer ze kan, in Amerika. Jake is zelf ook regelmatig in Nederland en dat vinden Nederlanders dan ook maar gek. In de compilatie van Jutta is dan ook te zien hoe ze met z’n tweetjes in de Jumbo staan om boodschappen te halen. Ja, ook met heel veel miljoenen op de bank heb je gewoon eten nodig natuurlijk. En hier heb je geen enorme Amerikaanse Walmart, je moet gewoon naar de Jumbo.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte