Joshua uit Winter Vol Liefde deed eerder mee aan dit programma

Joshua Winter Vol Liefde e1703067156164

@joshua_luza

In Winter Vol Liefde nodigt de 26-jarige Benjamin Joshua uit om te komen logeren en dat gaat eigenlijk gelijk wel goed. Benjamin vindt dat assertieve van Joshua wel wat en dat hij hem meeneemt in een vliegtuigje helpt ook wel, want probeer daar maar eens overheen te komen. Misschien ken je het gezicht van Joshua al en dat kan, want eerder deed hij al mee aan een ander programma.

Joshua uit Winter Vol Liefde deed eerder mee aan dit programma

Op de website van Lovereality is te lezen dat Joshua te zien was in het programma Bed & Breakfast. Toepasselijk! Hij heeft zelf in het programma al aangegeven ondernemer te zijn en een eigen (je raadt het niet) bed & breakfast te hebben. In de aflevering van Bed & Breakfast van maandag 13 maart 2023 was Joshua samen met zijn beste vriendin te zien. Daar maakten ze een ritje met gasten in een historische tram.

Ook heeft hij een eigen restaurant genaamd Luza’s Dapperstraat waarin zijn team ontbijt, lunch en lekkere drankjes serveert. Mocht je Joshua willen volgen op Instagram om te kijken wat hij allemaal doet.. doe dat vooral. Hij houdt het goed bij 😜

Nieuw favoriet programma

Effe gemist, dat hele Winter Vol Liefde? Opschieten dan, want er staan al heel wat afleveringen onlien! Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt.

De afleveringen zijn al heerlijk en het belooft een ongemakkelijke reis door de koude wintermaanden, waar mogelijk liefde opbloeit te midden van sneeuwvlokken en knusse momenten. Van de makers van B&B Vol Liefde, alleen dan veel winterser. Zelfs het introdeuntje heeft een winterse touchgekregen. Heel snel gaan kijken dus!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte