Job en Nathalia uit Love Island onthullen of ze nog samen zijn

job en nathalia nog bij elkaar e1695377174945

Instagram Job Stevens

Het seizoen van Love Island is nog maar nét afgelopen en wij zijn natuurlijk mega nieuwsgierig of de stelletjes nog samen zijn. Oude bekende Job (die vorige keer met Esmee was) viel voor de charmes van Nathalia, maar hoe gaat het nu met hen?

Job en Nathalia uit Love Island onthullen of ze nog samen zijn

De twee hebben elkaar leren kennen in Casa Amor en vonden elkaar gelijk leuk, Job nam haar dan ook mee uit deze villa
“We zijn net twee dagen terug, dus het is eigenlijk best recent. We hebben ook gezegd dat we het in Nederland gaan doorzetten zoals we verder zijn gegaan. We zijn nu ook gewoon lekker bij elkaar en we gaan alles uitzoeken in Nederland. Op ons gemakje”, aldus Job. “Op ons gemak. Wel lekker rustig aan, niks forceren”, voegt Nathalia er nog aan toe.

Job liet aan aantal dagen geleden ook zélf wat horen op Instagram, waarin hij de tweede keer Love Island voor hem beschrijft.
“Het is de tweede keer dat ik mocht deelnemen aan dit geweldige programma. En zeker een nieuwe ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Het was een rollercoaster van emoties en een reis vol groei, liefde en veel nieuwe vriendschappen. Nathalia en ik hebben samen het programma mogen verlaten. Op Love Island hebben wij een mooie basis gelegd, en zoals we gezegd hebben, gaan we dit verder uitzoeken in Nederland.”

Duidelijke taal! Wordt vervolgd dus.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte